3 entry daha
  • ben dün kendisini pekin’ de ziyaret ettim. çinceyi hapishanede sökmüş yerine de başkasını öldürmüşler dediğine göre.
    edit: lan şu herifin ailesini rockefeller falan mı sanıyorsunuz anlamıyorum o kadar daşşağı olsa zaten polise teslim edilmez kaçak yaşıyor olurdu.
    edit2: sevgili arkadaşlar karabulut ailesinin avukatı dahi öldüğünden şüphemiz yok diye açıklama yapmış daha önce. yani böyle bir şeyin altına bu zamanda kimse girmez velev ki girdi adalet bakanlığı, infaz koruma memurlarından cezaevi savcısına ondan başsavcıya adli tıp kurumuna polis veya jandarma olay yeri incelemesine kadar öyle bir organizasyon yapmanız gerekir ki altından kalkılması imkansızdır. bu intihar olayının başlangıcından itibaren bu şahsın ölü bedenini gören inceleyen taşıyan gömen o kadar çok insan var ki bunu bir bütünlük halinde sır olarak saklamak mümkün değildir. bunu yapana kadar kız öldürüldüğünde olayı başkasının üzerine atıp örtbas etmek çok daha kolaydır.
    edit3: hele olayın olduğu dönemde hükümet ve fetö çatışması başlamıştı. bu iki cenahtan birinin haberi olmadan böyle bir şeyi kimse yapamazdı. diğer taraf bunu öyle böyle kullanmazdı yani.
    edit4: düşüncemi yazdığım için mesaj yolu ile hakaret eden mi dersin, büyük resmi gören mi? dostum kendi fikrinizi yazın böyle bir olay için hakaret etmenize gerek yok.
150 entry daha
hesabın var mı? giriş yap