5 entry daha
  • çizgi roman dünyasıyla hiç alakam olmamasına rağmen psikolojik olarak beni dipsiz kuyulardan tek hamlede çıkarmış karakterdir.

    çocukken herkesten uzundum hatta ortaokul dönemlerinde hocalardan da uzun olmaya başladığım için baya alay konusuydum ve acayip utanırdım. erkekler beni kavgaya falan çağırırlardı, öyle bir yapı. sahip olduğum fizik yüzünden de sadece erkek gibi giyinirsem göze batmam gibi geliyordu ki hiç elbise ya da etek giymezdim. kolları kısa gelmeyen okul önlüğü bulamıyorduk bana. hamdi alkan'dan ilham alanlar tarafından yarmagül olarak lakaplandırıldım o kısa gelen kollar yüzünden. neyse ki etek ve gömlekli dönemlerde gömleğin bedeninin sonu yok da çözdük o işi.

    sanırım fox kids'in yayınladığı çizgi filmlerden birinde tek bir bölümde görmüştüm bu ablamızı. herkesten iri olduğum için kendimi gulyabani gibi gördüğüm o dönemde bir she-hulk (türkçe çizgi film kanalında tanıldığı haliyle dişi halk :') ) ekranda gayet seksi saçları ve body suit'iyle belirince baya şaşırmıştım. iri bir kadınsın, hala güzelsin??? bölümün yarısına bile gelmeden güçlü olduğum için gurur duymaya başlamıştım bile. sonraki günlerde sınıfta bilek güreşi yapanların yanına gitmeye başladım.

    tabii çizgi roman diye bir şeyin varlığından dahi haberim olmadığından ben yine bu karakteri görmek için tv başında bekledim. çıkmadı. yok arkadaş bir dişi halk yok ortada. etkisi geçmedi neyse ki. bence bebe yaşımda karşıma she-hulk çıkmasaydı bugün çok farklı bir karakterim olurdu. barda çalışırken 50 litrelik fıçılar çektiğimde de, arkeologken kum çekip kazma kürekle toprağa daldığımda da, çalıştığım iş yerlerinde damacanayı kaldırıp su sebiline taktığımda da içimde bir yerlerde she-hulk bana "you go girl!" diyor. canım <3
235 entry daha
hesabın var mı? giriş yap