2 entry daha
  • videosu ve mektubu ile yüreğimin tam orta yerine oturan, harap olmuş hayatı ile bu yaşama, bu ülkenin şartları sebebiyle veda eden güzel yüzlü evladımız.. ne desek, neye içlensek, bu durumu neresinden tutsak, elimizden geleni yapmadığımıza mı, yapamadığımıza mı yansak bilemiyorum.

    daha hayatının baharında umutları sönmüş, güzel canına tak etmiş, kendi canını almış..

    şimdi anlatalım, sayfa sayfa entry girelim, giden gitmiş. hali hazırda gitmekte olan, haber olmayan, baskılarla sindirilen, mektubunda bahsettiği kardeşleri gibi köhne zihinlere hapsolmuş bu ülkenin milyonlarca genci var. umutlarımız tek tek kaybolup gidiyor.

    kesin vardır şimdi dayansaymış biraz, çabalasaymış, doktor olunca kurtulurdu diyecek olanlar. ne desek anlamayacaklar. bir kuru ekmekle hayat geçirmeye alışmış, bu çağın 300 yıl gerisinde milyonlarca kafa, çocuk yapıp heder ediyorlar.

    biz de oturup umut bekliyoruz işte, seçim olacak da, düzen değişecek de falan filan.

    çok bekleriz. anca bekleriz.

    bu dünyada huzur bulmamış, bulmayacağına inanmış güzel yüzlü kardeşimiz. yattığı yerde huzurludur umarım gibi popüler bir söylem kullanmayacağım, öyle bir şey yok. tek diyeceğim, umarım bu dünyayı arkasında bırakırken gönlünden geçen bütün temennileri tutar.
375 entry daha
hesabın var mı? giriş yap