7 entry daha
  • 1993 yılında balıkesir fuarına bir adet teşhir için getirmişlerdi. tesadüfen fuarda annem ve kardeşimle gezerken babamızı bir arabanın etrafında gördük, hemen bizi çağırdı ve arkası dümdüz reflektör olan bu lacivert aracın her tarafını kurcalamaya başladık. tabi çocuğuz hiç babamın o arabayı alacağını düşünemedik.

    1 hafta sonra sokakta oynarken mahalleye aynı araba geldi, bi baktık babam, hemen bindirdi bizi, camdan sarka sarka mahallede bi tur attık, 230 milyon tl ödeyerek satın almıştı. tabi annem sokakta bizi göremeyince endişeleniyor, komşu da "senin çocukları lacivert lüks bir araba aldı götürdü" deyince ufak çaplı bir heyecan yaşanıyor mahallede.

    babam her gün arabayla komşu gezdirir olmuştu mahallede.

    o zamanlar piyasa şahin, murat ve toros doluyken ne havalıydı be kore kaplanı. 4 cam otomatik, merkezi kilit sistemi, 220km/hz yazan ibre, 5 vites, kuş gibi direksiyon, radyoyu açınca otomatik çıkan anten gibi özellikler sebebiyle ne havası vardı be makinenin. velasılkelam babam 3-4 sene sonra saatı o arabayı. ancak bende (bkz: kia capital) 'in yeri ayrıdır. o günden beri 2 tane sıfır araba aldım ikisi de kore malı oldu.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap