2 entry daha
  • eger smart money i yonetenler ya da bunlarin ise aldiklari market maker lar neyse artik gercekten bi coinin grafigini acip aylik haftalik acilislara ne bileyim range lere filan bakip islem yapiyorsa cok ise yarayan bi yontemdir. hatta milyarder bile olabilirsiniz ahengi yakalarsaniz.

    ama acaba bu elemanlar yani borsa sahipleri ya da buyuk fon yoneten sirketler gercekten grafigi acip bakiyor mu? burada suphelerim var benim.

    yani market makerlar lan surdan girersem bunlari patlatirim, haftalik acilisin altina bi fitil atayim hepsi liq olsun panik satisi gelsin ben de hemen sonra ucuzdan tekrar toplayim filan diye mi davraniyor gercekten? yani bu cizgileri destek direnc yerlerini acilis kapanislari hesaba katiyolar mi yoksa herhangi bi yerden grafige bakmaksizin rastgele laaaaps diye bi market sell yapip millete panik satisi yaptirip alttan mi topluyorlar?

    yani ozetle buyuk para yoneten market makerler grafige bakiyor mu bakmiyor mu abi? bakiyorsa price action mukemmel potansiyeli olan milyarder bile olabileceginiz bi yontemdir. yok eger bakmiyorsa price action dediginiz sey coptur.

    cunku bakiyorsa siz de onu yakalayabilirsiniz. buyuk para hareketinin bi ahengi vardir o ahengi tutturabilirsiniz. cunku insan yonetiyor onu da onun bakis acisini yakalayabilirsiniz siz de. balinalarin yaninda gezen kucuk baliklar gibi surekli fayda saglama ve kar elde etme firsati yakalarsiniz inis cikislarda. cunku buyuk baliklar avlanacaklari yerleri iyi bilirler. siz de onlarla beraber hareket ederek avlanir ve zamanla kumulatif buyuyerek davasa kazanclar yakalayabilirsiniz. tabi smart money grafige bakiyorsa?

    grafige bakiyolar mi bakmiyolar mi var midir bilen?

    aranizda market maker tanidigi olan var mi ya da fidelity, vanguard, state street, ishares gibi yerlerde calisan :)
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap