38 entry daha
  • 1986 tarihinde yayınlanan polis muhabiri nicholas pileggi tarafından yazılmış wiseguy isimli romandan uyarlanmış film. roman henry hill'in gerçek hayat hikayesini anlatıyor.

    henry hill filmin sonunda da bahsedildiği üzere 1989'da karısından boşanıyor, 1990ların başında sanık koruma programından çıkartılıyor. 1987 senesinde tekrar narkotik suçlardan tutuklanıyor, daha sonra bu işleri bıraktığını söylese de en son 2005'te yine uyuşturucu ile yakalanıp tutuklanmış.

    hayatı boyunca alkolizm ve uyuşturucu ile yaşıyor. gerçekten de ilginç bir hayat hikayesi var.

    kendisinin bir aşçı olduğu, hatta yaptığı özel spagetti sosunun internet üzerinden satıldığı, en son 2007 senesinde bir restorant daha açtığı, "the wise guy cookbook: my favorite recipes from my life as a goodfella to cooking on the run" isimli bir yemek kitabı yazdığını öğrenince film boyunca yemek, yemek pişirme üzerine bu kadar çok sahne olmasının sebebi anlaşılıyor.

    kızları gregg ve gina hill ise onunla beraber geçirdikleri yılları anlattıkları bir kitap yazmışlar. 2004 tarihinde yayınlanan kitabın adı "on the run: a mafia childhood"

    kaynak: wikipedia
263 entry daha
hesabın var mı? giriş yap