• "kötü görünmesine neden olduğu için ondan nefret eden bir üstü tarafından basilisk istasyonuna sürülmüştü ve yıkıma sürükleniyordu.

    moralsiz mürettebatı gemilerinin allahın unuttuğu yerdeki bir gümrük istasyonundaki aşağılayıcı sürgünü için onu suçluyordu.

    sistemin tek yaşanabilir gezegenindeki yerliler cinnete neden olan halusinojenlere alışmışlardı.

    parlemento sistemi tutmak istediğine emin değildi; en büyük yerel endüstri kaçakçılıktı; tüccar kartelleri kellesini istiyordu; yıldızlar fatihi sözde haven "cumhuriyeti" bir şeyler karıştırmaktaydı; ve honor harrington'un elinde bütün bir sistemin polisliğini yapmak için silahları işe yaramayan tek bir ihtiyar hafif kruvazör vardı.

    fakat onun peşindekiler bir hata yapmışlardı. onu kızdırmışlardı."

    basilisk istasyonunda, arka kapak.

    bu kitapla hikayesi başlayan honor harrington, usta bilimkurgu yazarı david weber'in aynı adlı hikayesinin ana karakteridir. tam adı honor stephanie harrington olan bu kadın uzak gelecekte manticore yıldız krallığı kraliyet yıldız donanmasının subaylarındandır. seri boyunca gelişimini izlediğimiz harrington, serinin kapsadığı yıllar boyunca kendini iyi bir asker, yetenekli bir diplomat, usta bir stratejist ve bıçak keskinliğinde bir zekaya sahip, muhteşem bir uzay gemisi taktisyeni olarak gösterecek, ve kitaplar dışında pek rağbet görmeyen bir tür olan askeri bilimkurgunun en parlak karakterlerinden biri olarak ortaya çıkacaktır.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap