4 entry daha
  • yaklaşık 2 aydır muzdarip olduğum illet. sabah uyandığımda boynun sol tarafını kapsayan tutulma şeklinde başladı. egzersiz sıcak kompreslerle hafifledi bayağı 1 hafta içinde
    ama hala sol kürek kemiğimin altı kütür kütür kulunç dolmuş. o geçmedi bir türlü. sol koluma kadar uzanan bir gıcık ağrıya neden oluyor hayat kalitesini düşüren cinsten. kendimi solcu gibi hissediyorum. ağlak mazlum bir halim var. sol omuzuma egzersiz olsun diye garip hareketler yaptırıyorum. tik olacak neredeyse.

    zibilyon tane nedeni olabilir diyolar.
    uyurken cereyanda kalma, uyku eksikliği,stres, hareketiz çalışma şartları, d vitamini ve magnezyum eksikliği vs.
    önce fizyoterapiste gittim. kütürdetmeler, kuru iğnelemeler, kupalamalar falan hoş şeyler rahatlatıyor vücudu genel olarak ama o sol kürek kemiğimin altındaki tetik noktaya etki etmedi bir türlü 2 seansta. bi ara bitti gibi oldu sonra nüksetti yine.

    bugun bir özel hastanenin polikliniğin fiziksel tıp bölümüne gittim. bir iki hareketler yaptırdı doktor. böyle yapınca oran ağırıyor mu, şuran sızlıyor mu falan. ardından kan tahlili ve mr yapmamı istedi. kan tahlilinde değerler normal çıktı. patolojik bir bulgu yok neyseki. mr için bayaği sıra var 2 gun sonraya boşluk bulabildim ancak.

    bakalım neler olacak...
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap