30 entry daha
  • covid yüzünden yapacağını bilemeyen stüdyo. heyecanla çektirdiği filmleri ya gişede battı, ya da "kesin gişede batacak, zarar edeceğiz" diye düşündüğünden filmleri netflix ve amazon'a sattı. chris pratt'li the tomorrow war'u, michael b. jordan'lı without remorse'ü, eddie murphy'li coming 2 america'yı amazon'a satmıştı. bu filmleri "devamlarını çektiririz" diye düşünerek kotardığına eminim. ama olmadı. sırayla pek çok filmini dijitale devretti.

    bu arada stüdyonun şimdilik tek gücü olan tom cruise'un iki filmi de 2022'ye ertelendi. her zamanki gibi "2022'de covid biter de normalleşme umuduyla" ertelendi 2 film de. halbuki top gun maverick 2019'dan beri vizyona girmeyi bekliyor. 19'da giremedi, 20'de covid yüzünden giremedi, 21'de girecek dendi, olmadı. 22'de kesin girer. gerçi disney de black widow'u, jungle cruise'u da ertelemeye doyamamıştı. sonuçta iki film de covid dönemine göre iyi bir hasılat elde etti (bw bütçesini çıkardı mı bilemiyorum ama çıkarmasa da bu döneme göre hasılatı iyi).

    cruise'un diğer filmi mission impossible 7, eylül 22'ye ertelenmiş. halbuki 22'de 8. filmi vizyona çıkarmayı düşünüyorlardı. böylelikle 8. film 23'e kalacak, tabii 7. film 22'de vizyona girebilirse. velhasıl paramount bu aralar filmleri tutturmada, vizyona çıkarmada zorlanıyor ama gene de proje üretmeye devam ediyor. fakat filmleri tutmamaya devam ederse en sonunda stüdyoyu satışa çıkarırlarsa şaşırmam. mgm bu yüzden amazon'a satılıyor misal.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap