213 entry daha
  • bilen bilmeyen herkes yazmış.

    öncelikle pes etmesi derken? dnf oldular, yani pes etmek değil, bitiremediler. zaman barajına takıldılar.

    sonrası birisi aero kadro vermişler yaaeeee demiş. sen su topu oyna, izle yazar kardeş. bu yarışta elektrikli bisiklet de verseler parkuru tamamlayamazdı bizim sporcularımız.

    evet türkiyenin belkide en iyi iki sporcularını yolladık ancak ellerinden gelen bu. seviyeleri bu. yapacak bir şey yok.

    yok sprintermiş, tırmanışçı yollamak lazımmışşş. tırmanışçı kim kardeşim? mustafa sayar mı? halil doğan mı? hadi onlar diyelim, elmalı etabında neredeydi bu sporcular tırmanış finishinde?

    bu arada yarışı birinci bitiren 6 saat 5 dakikada bitirdi. bizim sporcuların bu sene en uzun koştuğu yarış 3-3.5 saattir (tour of turkey harici). :)

    çok sevdiğim bir hocamın sözünü paylaşayım; “son 10 yıldır milli takım hep aynı sporculardan oluşuyor.” gerisini siz düşünün. linç edilmesi gereken bu sporcular değil bu sporcuların başındakiler, düğmesini kapatmayı bilmeyen torpilli federasyon başkanı…

    yıl olmuş 2021 hala pro dediğimiz, milli dediğimiz sporcular powermetre kullanmayı geçtim powermetre nedir bilmiyorlar. fondocu dedikleri kişilerin çoğu powermetre kullanıyor artık :) bizim sporcularımızı da kendilerini geliştirmek için bireysel hiçbir çabaya girmemelerinden eleştirebiliriz. istisnalar olabilir tabii. lafım onlara değil.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap