9 entry daha
  • kullandığı-bıraktığı ilacın adını istiyorum. şu meşhur "eternal sunshine of the spotless mind"da uygulanan ve işe yaramayan teknikler yıllardır bunun imkansız olduğuna inandırmıştı bizi. ama kesitler halinde, istemli unutma mümkün müymüş? o ilaca ihtiyacım var gerçekten.
    diğer nokta travmaya bağlı, gerilim filmlerindeki gibi kişilik bölünmesi yaşıyorsa, boşuna programa filan çıkarmasınlar. insanların aileye olan inancı sarsılıyor.

    değilse, büşra istanbul'dan bir yere dönmek zorunda değilsin. anne-baba ölmüş. osman bu davayı araştırmayı bırakırsa ailenin katilleriyle yaşamaya devam etmek zorunda olan sensin. katil yakalandığında ölenler gelmeyeceğine göre, osman büyükşen kardeşlerini allah'a havale edip, ceza olarak da ailenin katilleriyle yaşamaya mahkum etsin artık. eninde sonunda birbirlerine zarar verir, açık ederler.

    büşra için köprüden önce son çıkış. benim ağabeyim doktor olacak...ben de konyanın köyündeki hikayelere saplanacağım, daha neler! hiç geç kalmadan ihbarımı yaparım, koruma isterim, şehirden, hatta ülkeden uzaklaşırım. yeniden başlamak için enfes bir yaşta, burayı okursa bıraksın ucunu bişeylerin. olan olmuş anne-baban gözlerinin önünde öldürülmüş. porno kasedin çıksa nolcak. uyan yeniden başla. hem ilahiyat filan okuyup bişey olunmaz bu saatten sonra.
65 entry daha
hesabın var mı? giriş yap