5 entry daha
  • david jones'un yazıp alastair orr'un yönettiği korku, gerilim, aksiyon türündeki anlamsız, değersiz, sıradan, kopya bir film.

    filmde reine swart, liesl ahlers, cameron scott, steven john ward gibi isimler rol alıyorlar.

    film baştan sona fecaat. standart bir hikâyesi var: bir grup genç, bir ormana kamp yapmaya giderler. birkaçı birbiriyle sevişir ve sonra olanlar olur.

    --- spoiler ---

    niye sürekli içki içiyorlar? lıkır lıkır on dakikada yüz litre alkol tükettiler. sonra bol bol seks yaptılar. bu mudur yani bir grup eski lise arkadaşının buluşması: ormana gidip alkol tüketelim ve ovv çılgınlar gibi seks yapalım.

    yelekleri çıkarmayı neden hiç düşünmüyorlar ve bunun için hiç uğraşmıyorlar? sadece yeleklere şöyle bir bakıp "oh, dostum! bunlar çıkmaz!" deyip birbirlerini öldürmeye koyuluyorlar.

    oyunun ne olduğunu neden kimse anlatmıyor? mesela ben "oyunun ne olduğunu, biri birini tesadüfen öldürür, öyle öğrenirler." diye düşündükten sonra kendime "haydi canım! o kadar mallığı da kimse yapmaz." demiştim ki yaptılar. o ne anlamsız bir öğrenme yolu?

    niye çığlık çığlığa dakikalarca tartışıp duruyorlar? birbirlerini yiyorlar. oysaki sorun o değil. sorun yelekler. kafaları neden sürekli "ah ama olmaz nasıl öldürüceeez ki yhaa birbirimisi???" ile dolu geçiyor? dert mi kalmadı da o kaldı düşünecek?

    ormanın içinde pille çalışan yelekler... hem de sensör kullanıyorlar, zaman tutuyorlar, nabız falan ölçüyor, bilgisayar işlemleri yapıyorlar. teknolojiye bak be! yürüyün oradan!

    berbat...

    --- spoiler ---
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap