6 entry daha
  • fena değildir, (bkz: just like starting over) (bkz: cleanup time) (bkz: woman) (bkz: watching the wheels) fakat 80 yılında john lennon suikaste kurban gitmeseydi, tarihte büyük bir başarısızlık olarak yer ederdi büyük ihtimalle fakat, ulan adam öldü kaldıralım bunları diyip salmışlar.

    bunun hakkında şöyle bir yazı var;
    "initial critical reaction to the album was largely negative. however, three weeks after the album's release, lennon was murdered and several negative reviews by prominent critics were withheld from publication"

    bana kalırsa bir geleneksel hafif funky, gerektiğinde de dibine kadar rock denebilecek lennon soundundan uzak olduğu için böyle bu albüm. sadece "cleanup time" wall and bridges kalitesinde olabilir, zorlanırsa. onun dışında "woman","beautiful boy" -kötü demiyorum- ama john'un zamanında "granny music" dediği işlerden fazla farkı yok bu parçaların. belki de sebebi, kariyerine verdiği 5 sene ile alakalıdır.

    son olarak "...stripped down" versiyonu çok daha güzeldir. dinlemesi kolay (araya serpiştirilen yoko ono'un vasat parçalarını geçmeye üşenmezseniz tabii ki) ve duyumu daha iyidir bu mix'in. orijinal hali new york'da ki the hit factory'de kayıt edilmiştir.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap