6 entry daha
  • kgt'nin en önemli adamlarından biridir, hangi dağda peşmerge hangi mağarada terörist bulunduğunu bilir, her türlü silahta uzmandır ve sayısız operasyon tecrübesi vardır. hatta bir flashback sahnesi kullanılarak pala ile katıldığı önemli bir operasyon sahnesi canlandırılmıştır. tahminimce ismi de göz önüne alındığında kendisi kürt-alevidir. dili kürtçe, zazaca, arapça ve kırmençi dillerine yatkındır ve nerden baksan 5-6 dil bilmektedir.

    şimdi benim kafama bir türlü yatmayan bi durum var. dağda sayısız çatışmadan başarı ile çıkmış eğitimli ve yüksek donanımlı gizli servisin 2 numaralı adamı dizide nasıl polatın ceketini tutan, kapısını açan, peçetesini tutan adam olarak işlenmiş.
    polat yürü abdülhey cerrahpaşaya gidiyoruz diyor, normalde oraya gidip, tek başına bi ordu gibi çatışması gereken, canlı bomba gibi gözü kara olması gereken adam, abi aman tadımız kaçmasın bizi orda ne yaparlar abi diyor, polat diyor ki yürü amk abdülhey sonunu düşünen kahraman olamaz, bu diyor ki abi emin misin?

    doğu bey gibi bir karakterin dahi bizzat bana lazım dediği; önemi ve derinliği bu denli yüksek olan bir karakterin bu kadar yavan işlenmesi tadımı kaçırıyor. pusuya yeni başlayacağım umarım senarist yanlıştan dönmüştür ama bu karakterden ümidi kesmiş durumdayım.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap