5 entry daha
  • seda altın'ın ürettiği marka. bronzlaştırıcı, peeling, selülit kremi gibi ürünleri var. içlerinde selülit kremi fazlasıyla ilgi görüyor. instagram ve trendyolda kremle ilgili çok fazla yorum olmasına rağmen burada bir yorum bulamadım. kremi sipariş ettim, gelince ve kullandıktan sonra editleyeceğim. bu sırada başka kullananlar varsa yeşillendirebilir.

    geldikten sonraki edit: ürün dün elime ulaştı. üzerinde egzersizden önce ya da günde 1 defa kullanalım yazıyor. dün sorunlu bölgelere sürdüm, sürdükten sonra soğuk bir yanma hissi oluştu. nasıl anlatsam, viks sürünce soğuk bir ferahlık ve yanma hissi olur ya, aynen öyle. yanma yaklaşık yarım saat sürdü.

    2. gün: biraz evvel ikinci kez sürdüm. yine aynı yanma hissi devam ediyor. henüz gözle görülür bir değişiklik fark etmedim. 14 gün düzenli kullanmayı hedefliyorum. gün gün değişiklikleri editleyeceğim.

    3. gün: öncesinde kuru fırçalama, ardından kremin sürülmesi ve ardından egzersiz. surdukten sonra oluşan o yanma hissi artık yok gibi. ya da egzersiz nedeniyle hissetmedim, bilmiyorum. henüz gözle görülür bir değişiklik farketmedim.

    4. gün: kuru fırçalama+krem+egzersiz serime devam ediyorum. egzersiz sırasında yanma hissettim fakat hala ilk gün sürdüğüm kadar değil. çok ama çok az (yok denecek kadar değil ama var da denilmez düzeyde) ufak değişiklikler görmeye başladım.

    5. gün: kuru fırçalama+krem olarak uyguladım. bugün egzersiz yapmaya pek gücüm yok. şunu farkettim, egzersiz yapılmadığında daha çok yanma hissediyorum. spor yaparken hali hazırda kaslar yandığından herhalde kremin o soğukluk hissini pek alamıyorum :) gözle görülür değişiklikler artmaya başladı. çok büyük bir değişim denilemez fakat etkisini görmeye başladım. ancak şunu düşünüyorum, bu selülit olayında amaç zaten ilgili bölgedeki dolaşımı artırmak, yani fırçaşama+masaj+sporla zaten bölgedeki dolaşım artar. demek istediğim, şu anki etki krem mi yoksa fırça+masaj+egzersiz mi onu çok ayırt edemiyorum.

    6. gün: çok yoğundum, uygulayamadim.

    7. gün: kuru firca+krem+egzersiz. bu uygulamada o soğuk yanma hissini cok fazla hissettim. ufak tefek degisiklikler yerini koruyor.
    8. gün: kullanmadım.
    9. gün: kuru fırça+krem uyguladım. yine sürdükten sonra fazlasıyla soğukluk hissettim. yazın bu kremi uygulaması çok keyifli olacak gibi :) fakat ellerim de aynı düzeyde yanmaya devam ediyor ve bu biraz rahatsız edici. bundan sonra eldiven takarak kullanmaya karar verdim. kremin işlevi olup olmamasına gelirsek; aynada fazlasıyla değişim görmeye başladığımı düşünüyorum. çok derin olan selülitler hala duruyor fakat yüzeysel olanlarda belirgin bir değişiklik mevcut.

    10. gün: kuru fırçalama+krem uyguladim. iki haftadır düzenli egzersiz de yapiyorum. ust bacagimda hem selülitler gözle görülür düzeyde azaldı hem de birazcik incelme mevcut. fakat bu sürede sağlıklı beslendim, egzersizi ihmal etmedim, kuru fırçalama yaptım.

    11. gün: kuru fircalama yapmadim bu kez. direkt kremi sürdüm. o nasıl bir yanmadir anlatamam. artik eldiven kullanarak sürüyorum, yoksa ayni yanma hissi ellerimde de devam ediyor.
    daha önceki azalmanin uzerine bir sey yok henüz. 100 ml'lik kutuyu almistim, krem de bitmek üzere. bakalim bitince sonuc ne olacak.

    12. gün: yürüyüş öncesi uyguladım ve krem tamamen bitti. seda altın instagram storylerinde kremi bir ay düzenli kullanmayı öneriyordu fakat 100 ml'lik kutu bitti :) bir ay kullanmak için 250 ml'lik kutulardan almak şart gibi. tabi bu durum uyguladığınız bölgeye göre değişir, ben üst bacağa komple uyguladım.
    gelelim kutu bittikten sonraki görüşlerime; memnun kaldım. gerçekten işe yarayacağını düşünmüyordum, bir krem ne kadar etkili olabilir ki diyordum fakat beni fazlasıyla şaşırttı. çok derin olanlar dışında büyük oranda azaldı. bu selülit olayında amaç ilgili bölgedeki dolaşımı artırmak, kremsiz de yalnızca kuru fırçalama yaptığımda da (uzun süre tabi ki) bir farklılık görmüştüm. demem o ki, kuru fırçalama, krem, egzersiz, sağlıklı beslenme ve bol su tüketme ile birkaç haftada selülit görüntüsünden uzaklaşabilmek mümkünmüş.
    ben krem falan almam bana ne derseniz de bu dediklerimi krem olmadan da yapınca farkı görebilirsiniz fakat bu kadar kısa sürede olmaz sanıyorum ki.

    ürün bittikten 3 hafta sonraki edit: kremi kullanmadığınızda selülitler tekrar oluşuyor. kesinlikle tedavi edici bir yöntem değil, kendisine bağımlı kalınsın diye üretilen bir krem. bu nedenle bunlara para vermek yerine spor+su+fırçalama ve arada selülitli bölgeye yağ ile masajla üstesinden gelinebilir. çok da gerekli bir ürün değil. ha derseniz ki iki-üç hafta sonra tatile gideceğim, beni bir hafta selülitsiz göstersin yeter, o zaman kullanabilirsiniz bence.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap