8 entry daha
  • spider-verse'den sonraki en iyi sony animasyonu olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. sony yapımı animasyonlar genellikle vasat veya vasatın da altında oluyorlar. tamam; angry birds, hotel transilvanya gibi filmler eğlenceli olabilirler ama birçok yönden pixar ve dreamworks stüdyolarının gerisinde kalıyor.

    bu film ise ezberleri aşıyor. espriler birçok animasyon filmine göre daha farklı tarzda, bu yönüyle biraz gumball serisine benzettim. özellikle son zamanda popüler olan animasyon filmleri drama ağırlıklıydı. komedi yönündeki eksiği bu filmle kapatmış olduk.

    görsellik açısından da kaliteli bir film. bu yönüyle, seneyeki oscar ödüllerinde güçlü bir aday olacaktır. rakipleri neler yapacak merak ediyorum.

    bence filmin tek sıkıntısı, olay örgüsünün ve karakterlerin motivasyonlarının alışılageldik olması. filmi izlerken "şimdi bir sorun çıkacak." diyorsunuz ve öyle de oluyor. tahmin edilebilir olaylar, çoğu animasyon filminde olduğu gibi. karakterler de aynı. bu yönden yeni ve farklı bir şey sunulmamış. tabii ki bu, filmi izlemenize engel değil. tavsiye ediyorum, keyifli vakit geçireceksiniz.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap