9 entry daha
  • her oyunun bir öğrenme süreci vardır. fakat bu oyunun öğrenme süreci beni delirtmiştir. ben mi salağım anlamadım fakat ilk colossus'u geçemiyorum.

    kızılay'dan aldım cd'yi. geldim eve. açtım playstation'u. arkadaşım biraz oynadı sonra bana bıraktı. (tuşları keşfetti diyebiliriz oynamak yerine) başlangıcı süper görünüyor. kılıcımı çekiyorum. ordan oraya vuruyorum hunharca. ata da binebiliyorum. iyi hoş ama dışarıda kocaman bir dünya bekliyor beni. herhalde ata bir stamina göstergesi koysalar hiç oynayamayacağım oyunu çünkü nereye gideceğimi bilmeden sağa sola koşuyorum deliler gibi. atın dili dışarı çıktı. iniyorum attan, bir oraya bir buraya koşuyorum ama yok, nerden gideceğimi bulamıyorum. atı çağırıyorum. at da akıllıymış. nerde olsam geliyor allahıma. kılıcımı çıkartıyorum, havaya tutuyorum. ortaya çıkan ışının güneş ışınını yansıtarak bir şeyler yakmak için kullanılacağını zannediyorum ama ortada yakacak şey yok. sonra dedim ki "acaba oku fırlatıyorum, bir yere saplanıyor onu mu yakıyorum?" evet deli gibi bunu düşündüm. gördüğüm her yere oku fırlattım fakat işe yaramadı. saplanmıyor sıçtığımının oku.

    sonra haritada nereye gidersem gideyim kılıçtan yansıyan ışının haritadaki aynı yeri gösterdiğini farketmem biraz zaman alsa da oraya varmam pek zaman almadı. at hızlı allahtan. gazi koşusunda bile koşabilir. varıyorum oraya. imkanı yok tırmanmanın. yine at devreye giriyor. atın adı da "agro". öyle "şşt" filan derseniz bakmıyor. atın üstünden tırmandım bi yere. işte burada tip'ler devreye giriyor. sonunda!! ne yapacağımı yarım yamalak anlayıp tırmandıkça tırmanıyorum. sonunda birinci colossus karşımda. (sözlükten öğrendim ki 16 taneymiş bunlar. ulan birini geçemiyoruz kaldı ki 16) burda hayatımda gördüğüm en sikko tip çıkıyor karşıma. "colossus'a tırman". ulan onu 10 yaşındaki ogame ve knight online oynayan internet cafe bebeleri de anlar. nasıl tırmancam? onu söyle bana. yaklaş de, uzaktan zıpla de, biyerin üzerinden atla de. colossus'un olduğu alanı komple gezdim, tırmancak 1 yer var onda da colossus'un ancak beline gelebiliyoruz. burdan elindeki silaha zıplamak çok zor. yanına gidip ayağından tırmanamıyorsun. her deneyişimde öldüm. kılıçtan yansıyan ışını sol ayak bileğine tutunca vibration function devreye giriyor ama bana mı giriyor. ne colossus'un health'inde bi azalma ne de "congratulations!! you pass the first colossus, kaldı 15 colossus!! see your midwife's pussy!!" yazıyor. varsa yoksa ok atabiliyorum o da bi boka yaramıyor. yaklaşık 3 saatimi harcadım ilk colossus'u öldürüp derisini türk hava yollarına bağışlamak için ama olmadı. geçemdim bi türlü.

    god of war 1 ve 2'yi hard'da bitiren bünyem bu oyuna dayanamadı. dediğim gibi ya ben çok salağım, ya da oyun süper.
105 entry daha
hesabın var mı? giriş yap