sponsorlu
250 entry daha
  • heh sonunda bizi anlayan kaliteli içerikler üretecek bir platform geldi demiştim ama süreç yönetimi açısından bir hayli yavaş kaldılar ve nihayet bugün açıkladıkları üyelik sistemiyle de negatif sinyaller vermeye devam ettiler.

    aylardır bir şekilde gelir sistemini oturtamayıp en sonunda içeriğin ve geçirilen sürenin çok az olduğu bir uygulamaya aylık 24 liralık bir fiyat belirlemişler. gain'e proje getirmek için heyecan duyan biri olarak bile haftada 5-10 dakika bakacağım bir uygulamaya o parayı vermek istemedim. içerikleri ve geçirilen zaman olarak verdiğin paranın karşılığını veren diğer platformlarda bile o fiyatın yarısına üyelik alınıyorken zaten pek cezbedici içerikleri de olmayan gain'e neden verelim?

    bir de gain'in en büyük şanssızlığı böyle bir formatı pandemi zamanında hayata geçirmiş olmaları. izleme oranlarının %80 arttığı bi dönemde 10 dk'lık içeriklerin olduğu bir platform kimseyi tatmin etmez. stratejileri hayatın yoğunluğu arasında kısa ve kaliteli içerikleri sunmaktı ama şu an herkes evinde ve 800 bölümlük diziler izliyorlar. kendimden örnek vereyim geçen aylarda birkaç dizilerini izledim ve bitti. programlara baktım onlar da bitti. başka içerikler de bana hitap etmediği için 1 aydır girmiyorum gain'e.

    formatı gereği içerik sürkülasyonunun yüksek olması gerekirken planlayamadıkları gelir sistemi yüzünden yeni projeleri de hayata geçiremediler ve bir kısır döngüye girdiler. şimdi de çözüm olarak aslında karşılığını hak etmeyen bir ücret istiyorlar. diğer platformlarla rekabet etmek istiyorlarsa 8-9 tl gibi bir psikolojik sınırda açmalıydılar.

    yani desteklemek için can attığım bir platform ancak bu kadar kötü yönetilebilirdi. uygulama açıldığı anda tüm platformların yaptığı gibi 8-9 liradan üyelik açsalardı bu kadar kriz yaşamayacaklardı. sonra yavaş yavaş arttıracaklar zaten. aylarca bedava izletip sonra çıkıp 24 lira üyelik ücreti dersen kullanıcıyı ürkütürsün. umarım toparlanır ama hala pek iyi sinyaller almıyorum.
276 entry daha
hesabın var mı? giriş yap