8 entry daha
  • 2019 yılı sonlarında aracımı sattığımda 65 bin liraya temiz bir w204 alabiliyordum şu an emsal araçlar 200.000 tl bandında. dolar bile böyle yükselmedi. eski araçlara yönelim arttıkça mercedes piyasası coştu.
    fakat bu arkadaşın özellikle 2012 sonrası komp. blueefficiency amg modeli kalbimde yatan bebektir. cam tavan temiz beyaz bebek gibi. veya amg yerine avantgarde siyah olanı da gayet güzel.
    cam tavan şart. bu araçlarda nedense dizelden çok benzinli gidiyor. bunun 2 sebebi var tabi birincisi mercedesin 2010 yıllarında dizel motorlara yatırım yapmaması dolasıyıla benzinliyi cazip kılması. (o yıllar çok eleştirilmişti ama haklı çıktılar) diğeri de benzinli aracın daha uzun ömürlü ve konforlu olması. tabi alırken dikkat etmekte yarar var. mercedesin ölüsü para hesabı piyasada bir sürü pert araç var. özellikle araçlar 200.000 tl olunca araç komple ölse yine toplayıp satarlar.
    bu araçların çoğu lpgli. yağlı sistem güzel bi prince varsa kolay kolay üzmez. km 200.000 altındaysa uzun yıllar binersiniz.
    ayrıca bu araç çok karaktersiz bir araçtır. salon arabası, spor araba, aile arabası hepsini karşılar. motor basmazsanız az yakar basarsanız uçurur.
    kronik sorunları var tabi.
    trim sorunu var arabada, sağından solundan gacırtı geliyor şikayetleri var.
    alt takımda sorun yaşadığını söyleyenler olmuş. tabi neticede mercedes bu sorunlar ne kadar baş ağrıtır o da soru işareti.
    bir de bu araçlar rakibi olan e90lara göre 5 gömlek kalitelidir.
    e90 için bi ara ciddi niyetlenmiştim. 3-4 araca expsertiz yaptırdım.10 yaş üstü araçların çoğu haşat. bmw daha fazla yıpranıyor. bir de apaçiler bmw'yi daha çok seviyor. bu nedenle bence w204.
    kendileri 2022 sonu hayalimdir eğer alabilsem editleyeceğim.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap