3702 entry daha
  • son 3-4 gecedir bu başlığı okuyarak sabahlıyorum. başlığa ilgi duyanlara giovanni scognamillo 'nun istanbul gizemleri kitabını tavsiye ederim.

    gelelim benim hikayeme:
    2000'lerin başında kışın ortasında kısa süreli inzivaya çekilmek ve kafa dinlemek için silivri'de bulunan aileye ait yazlık eve gitme planı yapılmıştır. yolda uğranılan marketten 4-5 günlük yiyecek, içecek ve 2 kasa yeşil şişe tuborg stoklandığı için sefere çıkan ordu modunda konaklama yeri olan eve varılmıştır. zamanın teknolojisi gereği yazlık evde sabit internet bağlantısı yoktur ,cep telefonu henüz gprs seviyelerindedir, tv bağlantısı uydu antenindendir ve düğün tv modundadır. hava karardıktan sonra mangal yakılmış, mangaldakiler pişerken taciz eden sahipsiz kedi ve köpeklere gerekli rüşvetleri fazlasıyla verilmiş ve soğuk havadan korunma amaçlı eve girilerek kitap okuma planları yapılmıştır. eve girdikten sonra 1-2 saat boyunca sigara ve yeşil şişeler eşliğinde istanbul gizemleri kitabı okunmuş ve kitabın havasına iyice girilmiştir.
    bir anda herşey değişir ve yüksek sesli bir patlama sonrası elektrik kesilir. akabinde 3-4 el silah sesi duyulur. vatani görevini balıkesir 9. ana jet üssü'nde kütüphaneci olarak ve bol bol kitap okuyarak gerçekleştiren mc chicken askeri deneyimleri gereği hızla duruma müdahale eder ve gerekli tertibatları aldırtır. şaka lan şaka: mc chicken neye uğradığını anlamadan kendini yere atar ve evin en fazla 2 metre dışında havlayan köpeklerin (en az 4 tane) de verdiği gazla burayı nasıl terkederim hesapları yapmaya başlar ama kitabın ve yeşil şişelerin de etkisiyle dışarıda köpek kılıklı kötü ruhlar olabileceği ihtimali, veya ortaçağ cadılarının o anda isyan çıkarabileceğini düşünür. zemin katta olunduğu için korku katsayısı altına sıçma seviyesine yaklaşır.

    sonradan site güvenlik görevlilerinden alınan bilgiye göre ilk patlamanın bir elektrik trafosundan kaynaklandığı, silah seslerinin de paniğe kapılan bir güvenlik görevlisinin havaya ateş etmesinden kaynaklandığı öğrenilir. doğal olarak kendilerine verilen rüşvete minnet duyan sokak köpekleri de evin etrafında takıldıkları esnada duydukları patlamaya havlayarak hatta dakikalarca havlayarak tepki vermişlerdir.

    biliyorum final pek parlak olmadı ama başıma gelen olay bu...
2423 entry daha
hesabın var mı? giriş yap