4 entry daha
  • bu aralar ekmek peynir gibi satlan xiaominin şu modeliyle düşünmeden girilmesi gereken bir mecra.

    https://www.amazon.com.tr/…9664640&s=kitchen&sr=1-1

    bi defa evde fazla halısı olmayan insanlar hiç düşünmeden alsın. parke, fayans, beton, cam, mermer her türlü zemini pırıl pırıl yapıyor.

    halı konusunda da öyle çok salkım saçak püsküllü halılar dışında hepsini mis gibi süpürürsünüz. en büyük fırçalı aparatı hem parke hem halı için ama fırça kısmı halıda biraz sürtünme yaptığı için biraz daha güç kullanmak gerekiyor ama parkede yağ gibi kayıyor adeta kendi gidiyor. küçük bilek hareketleriyle çok kolay yön verebiliyorsunuz.

    2. boy beyaz başlıklı aparat da yatak koltuk vesaire temizliği için mükemmel. özellikle hayvan beslenen evler için mükemmel.

    aparatları ve toz haznesini takıp çıkarmak çok kolay, tek harekette söküp takabilirsiniz.

    şarj olayı ise gayet yeterli. orta güçte ki gayet yeterli bir çekiş gücü var, 140 metrekare evi rahatlıkla süpürebilirsiniz, son güç, halı dışında gereksiz zaten. şarj konusunda bir sıkıntı olmaz. çekim gücü çok iyi, tuttuğu şeyi kaldırıyor.

    küçük uçlu aparatları da yatak, koltuk kenarı artı laptop klavye vesaire elektronik eşya temizliği için birebir.

    duvara monte aparatını kullanmazsanız herhangi bir yere dayanmadan ayakta durmuyor. kayıp düşmeye ve kırılmaya müsait, o yüzden ya monte edeceksiniz ya da sağlam bir yere dayayacaksınız.

    şu an piyasada alınabilecek en iyi fiyat performans ürünü dikey süpürge diyebilirim. daysın maysın deyip 2 katı para ödeyeceğinize alın bunu geçin. o eski hantal kablolu süpürgelerden ne çekmişiz diyeceksiniz. her gün evi süpüresiniz gelecek. rahatlıkla tavsiye ederim.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap