7 entry daha
  • bir arkadaşımın önerisi ile indirdim ve hobi olarak astrolojiyle ilgilenen bana harika eğlenme fırsatı vermiş olan telefon uygulaması.

    doğum tarihi ve saatinizi sorarak doğum haritanızı çıkarıyor ve güncel olan astronomi olayları ve astroloji datasını birleştirerek size belli başlı bilgiler sunuyor.

    bazı kişisel örüntüleriniz zamana ve değişime tabiiyken bazıları daimi olarak sizde kalıyor. bu kısım doğrudan doğum haritanız ile ilgili.

    world kısmında ise dolunay, yeni ay, gezegen hareketleri gibi astroloji ile birleşmiş anlatıların dünyaya ve size olan teması yer alıyor.

    son zamanlarda bonds/bağlar adlı bir sekme daha eklendi. buradan ünlü kişilerle ya da arkadaşlarınız ile romantik yahut dostluk noktasındaki uyumunuzu ve uyumsuzluklarınızı görebiliyorsunuz.

    romantik kısmında charlize theron ile meaningful, keira knightley ile delicate çıkarak işi bilip işe gitmediğimi kendime bir kez daha kanıtlamış bulundum.

    churchill, bruce lee ve albert camus ile epic arkadaşlığımız olabilirken, marx ve maynard james keenan ile unique bir bağımız olabilirmiş. alan watts ile golden gibi müthiş bir arkadaşlık bağı ile bağlıyken nietzsche ile "chill" bir arkadaşlık bağımın olması beni sandalyeden gülerek düşmeye sevk etti.

    deneyin eğlenceli bir uygulama.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap