2613 entry daha
  • 97 bölümdür. ondan sonra çekilen ve boku çıkan kısım kurtlar vadisi pusudur*

    türk dizi tarihinin en çok haksızlık yapılan, kurtlar vadisi eleştireyim de cool görüneyim rüzgarı sebebiyle yerde yere vurulan dizisidir. bana göre de gelmiş geçmiş en iyi türk dizisidir.

    osman sınavlı dönemden sonra * gelen serdar akarlı dönem de bir o kadar iyidir.

    bu diziyi eleştirenlerin %90ı diziyi izlememiş, sağdan soldan duyduğu şeylere, popüler düşünce rüzgarına kapılmış kişiler oluyor. çünkü izlese anlayacak ki sandığı kadar sığ bir dizi değil.

    bir iş adamının çocuğunu kaçırıp derin devlet'e ajan olarak yetiştiren başka bir derin devlet ajanı* o çocuğu gizli bir görevle* mafyanın içine sokup mafyayı bitirmeye çalışmaktadır. sırf burdan ezel + the departed çıkıyor ya.
    başrol polat alemdar aynı zamanda ali, aynı zamanda efedir. 3 kişilikli ve her kişiliği farklı bir gruba ait. şu adamın çatışmasına bakar mısın ya?*

    çok katmanlı bir hikayesi vardır. teknik açıda inanılmaz başarılıdır. müzikleri orijinaldir. o zamana kadar hiçbir türk dizisinde görülmemiş bir orijinalliğe ve anlatı tekniğine sahiptir.

    ezel ezel diyip duruyorsunuz ya. ezel'in hikayesi bu dizinin çok katmanlı hikayesinni sadece bir parçası ya. hani ezeli sevip buna bok atan insan bir kere açıp şu diziyi izlememiştir.

    karakterler isim ve yüz benzerliğine kadar ince şekilde gerçek karakterleri yansıtması için seçilmiş ve çiller, mehmet ağar dönemi karanlık devlet-mafya ilişkilerini incelemiştir.

    ulan dizi derin devleti mafya ilişkisini anlatırken bir yandan da bireysel bir face off hikayesi anlatıyor. ama bizim mal ekşiciler "üeee kafa kesiyo" "üeee çocukları şiddete alıştırıyor" diyor.

    e amk rambo'ya bişi demiyorsun ama? bayıla bayıla peaky blinders izliyorsun.

    o artık gülünç duruma düşen hikaye kurtlar vadisi pusu arkadaşlar başka başlıkta boklayalım lütfen.

    hiyeraşi olsun, devletin gücünü gösterme olsun müthiş tutarlı ve gerçekçi bir dizidir.
    hangi dizide savcı bu kadar güçlü gösteriliyor lan?
    savcı

    hangi dizide şöyle orijinal müzikler var lan?
    tulum
    bu aşk

    şu sahnedeki gerilimin tırmanışına, sonuçlanışına, (bkz: birebir dövüş sahnelerindeki taraftar etkisi)'ne benzer bir etkiyle masada oturanlara verilen ultimatom'a bak.
    racon kesmiyorum
    untouchables'da aynı sahne var* ona bayılıyorsun ama. bak aynısı.

    hangi dizide şöyle orijinal yan karakterler var?
    pala
    abuzer kömürcü
    doğu bey

    istemi betil
    adnan biricik
    attila olgaç
    tarık ünlüoğlu gibi tiyatrocular var kadrosunda. oyunculuklar üst seviye. şimdiki uyduruk diziler gibi manken oynatmıyor adamlar.

    bu kadar şeye rağmen izleyip de buna kötü diyenler anlatsın neyi kötüymüş de bilelim ya.

    bilmeden izlemeden götünüzden sırf popüler düşünce diye saydırıyorsunuz ya. neyi kötü lan gel anlat bana. osman sınav'ın yönetmenliği mi kötü? soner yalçın'ın senaristliği mi kötü? gökhan kırdar'ın müzikleri mi kötü? istemi betil'in oyunculuğu mu?

    neyi kötü lan çık düzgünce eleştir. öğrenmişsiniz 2 laf döndürüp döndürüp onları söylüyorsunuz "körtler vedese ebe yeee hehe" "kertler vedese gebe diziler"

    rauf denktaş'ı oynatmış mit'e açıklama yaptırmış lan dizi daha napsın?
    mit açıklaması

    yedirtmem size bu diziyi olm.
1498 entry daha
hesabın var mı? giriş yap