7 entry daha
  • sokak kopeklerinin oldurulmesi gerektigini soyleyen, sokaklarda yasama hakkinin bir tek kedilerde olmasi gerektigini soyleyen bir yazar. bu hastalikli dusunce hakkinda yorum yapmayip yargiyi size birakiyorum.

    benim gibi bir hayvansevere, sokak kopekleri icin alttaki mesaji atiyor. bunlar onun kelimeleri..

    "itler moda gibi hayvansever bir yerde krallar gibi bakıldığı halde hem çocuklara hem kedilere saldırıyorlar. geberesice itler onlarca kedimizi parçaladı. inşallah kendileri de parçalanır."

    bu yazdiklarini buraya koyunca, benim nick'im altina dhpcli diye iftira atiyor. bu yaptigi haraket uzerine, buna kufredince sozlukteki abilerine sikayet ediyor ve beni caylak yaptiriyor..bu ulkede birine terorist diye iftira atmak suc degil, ama hakadene kufretmek sucmus..

    istedigin yere sikayet edebilir, benim dogrulari konustugumu herkes biliyor. asikar olan su ki bu yazarin yardim almasi sart, hakaret etmiyorum. hicbir hastane de almaz ki bunu.. bunlari yaziyorum, isterse yazarliktan buradan atsinlar. ben burayi hayvanseverlere ulasmak icin kullaniyorum. ha eksisozluk moderasyonu, beni buradan silecekse silsin bu da onlarin ne oldugunu gosterir.

    bu ülkedeki diger hayvanseverlere (ornegin, fırat sert) de iftira attigini ogrendim birkac gun once. boyle hayvanseverlere yardim etmeyin, bunlar yardimlari caliyor diye yazmis. sozde hirsiz dedigi adamin, sozde caldigi miktar 217tl. evet yanlis duymadiniz, calinip calinmadigi mesru olmayan 217tl icin 100lerce kopege bakan bir hayvansevere cikip bu hirsiz buna yardim etmeyin diye iftira atmayi hak biliyor. bunu hangi insan yapabilir bu yazar ve yakin arkadaslari disinda?

    duzenli olarak buradaki entryleri sildirerek yaptiklarini gizlemeye calisiyor. kopekler gibi herhangi bir sokak caninin katledilmesini dusunun herkes, allah'indan bulsun..bu adamlarin organize olduklarini ogrenmis bulunuyorum:

    link 1

    link 2

    link 3

    ayrica,

    benim hakkimda girdigi entry asagidadir.

    "ne isa’ya ne musa’ya yaranabilen yazar. biri gelir dhkp-c’li olduğunu yazar, beriki gelir ırkçı olduğunu söyler. kendisi ağrılı bir kürttür. ha ülkücü kürtler yok mu, var tabii ki. belki de sağ-sol arasında kalmış kafası karışığın tekidir bilemeyiz."

    dhkpcli degilim..uluorta millete boyle iftira atabiliyorsa, vardir bir gecmisi diyorum..

    kürt degilim..ülkücü kürt hic degilim. kürt de ülkücü de olabilirdim, bu arkadasin kürtlerle ne alip veremedigi var ki..cocukluk travmasi falan var heralde..

    irkci degilim..suriyeli araplarin isgali altindaki bir belediyeden bahsedince, tabiki suriyeli araplar irkcisin sen diye saldiracaktir. kendilerinin kabileci oldugunu kabul etmek istemiyeceklerdir.

    agrili da degilim..agri da memleketin topragi degil mi? kendisi isvicreli falan mi acaba haha..isterse acik adresimi verim, gelsin. ınternetten paylastigi resimlerde kendisinin tipik bir ortadogulu oldugu asikar. kürtleri neden begenmedigini anlayamadim.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap