14 entry daha
  • bir an önce sözlükten kaldırılması gereken özellik.

    gerçekten maksadı için kullanan az sayıdaki yazarı tenzih ederim ama bu kadar amacı dışında kullanılan başka bir sanal nesne yok. evet bazı şeyler gerçekten daha sonra okunmak için favorileniyor, ama sadece beğeni amacı taşıyan favori entrylerin içerisinde onu bulmak da imkansız. eğer bu butonun amacı beğeniyse, neden oy butonları var. eminim ki bazı yazarların binlerce favori entrysi vardır. şimdi bu bin küsur entryden hangisini dönüp okuyacak.

    bu butonun, neredeyse tamamen amacı dışında kullanıldığını bilen ve hala bu ağır yanlışı düzeltmek için hiçbir şey yapmayan moderatörün gözlerinden öpüyorum.

    zararı nedir diye soracak olursanız, bu butonlarla ilgili öyle yanlış bir algı var ki, çoğu çaylak ve yazar oy butonlarının yüzüne bile bakmıyor. o butonların da amacı dışında kullanılmasına, bazen de hiç kullanılmamasına neden oluyor.

    edit: normalde böyle sığırlara cevap vermek adetim değil ama tam da konuyla alakalı olduğu için yapmak zorundayım. entrylerim az favorilendiği için bu entariyi girdiğimi iddia eden ilgi delisinin en çok favorilenen entrylerinden biri şöyle:

    --- spoiler ---

    başlık: ilk reglde tokatlanmak

    entry: bu ne lan kabilede mi büyüdünüz aq tokatlanmak falan.

    tanım: regl olan kızın tokatlanması olayı.

    edit: şimdi aklıma geldi. beni de dedem sünnet olurken ağladığımda dövmüştü. sonra dövdü diye ağlamaya başlamıştım.

    --- spoiler ---

    evet bu entry tam 852 yazar tarafından favorilenmiş. düşünebiliyor musunuz? üçüncü sınıf bir twitter esprisi, tam 852 kişinin daha sonra okunmak için kenara kaydettiği bir entry haline gelmiş. yazıldığı tarihteki ikinci entry olduğu için sadece.

    şimdi de aynı yazarın daha sonra okunmak için kaydettiği bir entariye bakalım.

    --- spoiler ---

    başlık: yazarların ekşi sözlük'e dair prensipleri

    entry: ya çok ciddi ya çok ciddiyetsiz entry girmek.

    --- spoiler ---

    evet yazarımızın favori entrysiymiş bu. yani yıllar sonra dönüp bir daha okumak isteyeceği 1312 entryden birisiymiş. ve buna rağmen bana yazıkmış. çünkü kendisi beğeni almak için yeni açılmış başlık kovalayan am meraklısı civciv proteiniymiş. (#116610461)

    tekrar edit: yazarın bahse konu ilk entrysinde asıl komik olan kısım editlediği kısımmış. sünnet olurken dedesi dövdü diye kaydetmiş 850 kişi. yıllar sonra okuyup kahkahalara boğulacaklarmış. kendisi uyardı az önce.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap