4 entry daha
  • (bkz: jeanna giese) adlı bir genç kızın ölümden kurtuşunu sağlamış olan tedavi yöntemidir. dün tesadüfen denk gelip araştırdığım bu yöntem sonrasında aklıma ilk gelen soru korona virüs oldu.

    korona virüsü kapıp durumu son noktaya gelen entübe hastalar uyutuluyor, orada kullanılan yöntem ile bu yöntemin aynı olup olmadığını çok merak ediyorum. tıbbi terimlere hakim olmadığım için hastayı uyutmak ile suni komaya sokmak arasındaki farkı tam bilmiyorum. google'da bu konu için "milwaukee protocol and corona" diye biraz araştırma yaptım ancak hiçbir sonuç çıkmadı.

    sözlükten sağlıkçı arkadaşlardan birisi keşke nedir,ne değildir yazsa. aynı şey mi farklı şeyler mi , farklı şeylerse milwaukee protokolü korona hastalarında kullanılamaz mı? vs.

    buarada bu (bkz: jeanna giese) adlı kızımız bu olaydan sonra iyileşmiş, beyin hasarından dolayı senelerce tedaviler görmüş yetilerini normale yaklaştırmış, büyümüş evlenmiş barklanmış 3 köpeği ile yaşarken kadın, köpeklerinin barakasında yarasa buluyor. yarasa köpeklerini ısırmış. yarasayı alıp teste götürüyor ve yarasa kuduz çıkıyor. köpeklerini karantinaya alıyorlar. jeanna da bu konu üzerine röportaj vermiş link kadındaki talihe bak. sen kilisede dua okurken yerdeki yarasayı al, yarasa seni ısırsın, kuduz ol, daha önce hiç denenmemiş bir yöntem ile hayata dön, literatüre geç, fizik tedavi ol, iyileş normale dön evine köpek al, köpeğini kuduz yarasa ısırsın. sonra aradan zaman geçsin korona diye bir virüs çıksın yine bu şerefsiz yarasalardan dolayı. yani kendisine üstün sabır plaketi vermek lazım. umarım koronayı pas geçmiştir reis.
hesabın var mı? giriş yap