20 entry daha
  • 10 kasım'da, harry bosch'un yeni macerasını da içeren, meşhur avukat mickey haller*'ın merkezinde olduğu 35. polisiye romanı ''the law of innocence'' abd'de okuyucunun beğenisine sunulacak.

    sözlük'te üzerinde hemfikir olunduğu gibi connelly, eski bir polis-adliye muhabiri olması dolayısıyla emniyet ve yargı sistemini iyi etüd ederek hem son derece gerçekçi hem de rahatlıkla okunabilecek kadar sade eserler ortaya koyuyor. ana karakteri bosch ise caz dinleyen, bira içen, iyi bir eski eş ve iyi bir baba olarak hollywood gibi renkli bir yerde hayatını sürdürmesine rağmen aşırılıklara meyletmeyen bir karakter olmasıyla okucuya yakın geliyor.

    van den budenmayer sağolsun; bosch serisi ve diğer kitaplara dair girdiği entry ile daha önce yalnızca the black echo adlı ilk kitabı okuyan bendenizi bütün bosch serisini toplamaya teşvik etti. hatta henüz türkiye'de basılmamış kitapları bile bir tanıdığım vasıtasıyla amazon'dan sipariş verdim.

    her yıl en az bir kitap çıkardığı için connelly romanlarını türkiye'de toplayabilmek gerçekten zor. bir de üstüne fırsatçıların gerçekten fahiş fiyat istediği kitaplar var. umuyorum yakın bir zamanda derli toplu bir yayınevi bütün haklarını satın alıp seriyi yeniden basarak eksik kitapları da türkiye'ye kazandırır diye içimden geçiriyordum ki; nemesis kitap ana karakteri bosch olmayan, 2017 tarihli ''the late show'' kitabını türkçe basarak bir adım atmış hiç olmazsa.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap