1 entry daha
  • mcu'da yer alacak üçüncü spider-man filminin resmi adı.

    öncelikle bu filmden bazı beklentiler var ki; bence çok da hype olmamak lazım. spiderverse falan bunlar çok büyük hayaller arkadaşlar, filmin çekimleri bile bitecek neredeyse.

    filmin ana konusu spider-man'in kimliğinin ortaya çıkması ve kendini aklamaya çalışması üzerinde dönecek. ardından belki sinister-six'e kapı açılır. çünkü sony bu filmden sonra daha çok söz sahibi olacak

    sony'nin yapmak istediği; amazing spider-man'de de niyetlenip yapamadığı konu sinister six mevzusu. tüm kötüleri toplamak ve tom holland'ın karşısına çıkartmak istiyorlar bence. o evrende spidey ile venom birlikte, sinister six ile savaşabilir. çünkü sony venom'u daha çok bir anti kahraman gibi kullanmaya çalışıyor.

    eğer olursa, filmin içerisinde çok kısa bir bölüm paralel evrenlere değinebilir. bu anlatım ise yine sadece cameo olması beklenen dr. strange üzerinden yapılabilir. kendisi büyük ihtimalle wanda ile yaşadığı tecrübelerin ardından çoklu gerçeklik, paralel evren konularında uzmanlaşacak. eski oyuncular görünse bile bunun çok kısa bir sahne olacağı, hatta sahnede aksiyon bile olmayacağını düşünüyorum.

    jamie foxx olayı ise tıpkı j.j.jameson'un aynı oyuncu ile tekrar canlandırılması şeklinde olacağını düşünüyorum. yani amazing spider-man filmindeki electro olacağını sanmam. sadece oyuncu benzerliği olacak ama güzel bir gönderme gerçekleşecek böylece.

    beklentileri düşük tutun derken multiverse, spiderverse vb konularda diyorum. yoksa film yine en az 8 puanlık bir film olacaktır.

    asıl bu tür beklentileri olanlar ikinci dr. strange filmine odaklansın derim. benim gibi çok daha büyük ve kozmik beklentisi olanlar da gog 3 ve thor 4 filmlerine odaklansın.

    spider-man no way home'ın mcu adına bu kadar büyük açılımlar yapacağını kesinlikle beklemiyorum. bazı şeylere ucundan değinilebilir.

    ama son sözüm şu ki; umarım yanılırım.

    edit: disney dizilerinin ardından yanılacağımdan emin gibiym artık; ne mutlu.

    edit 2: sızan fragmana göre çok sağlam yanıldığım noktalar var ki çok mutluyum amk. 1-2 haftaya resmi fragman düşer. fragmanda tobey ve andrew göreceğimizi sanmıyorum ama filmde kısa da olsa yer almaları çok muhtemel artık.
1471 entry daha
hesabın var mı? giriş yap