9 entry daha
  • (bkz: declan rice/@ceyar i kim vurdu)

    premier lig takımı west ham united'da forma giyen *1999 (21) londra doğumlu irlanda asıllı ingiliz defansif ortasaha.

    --- declan rice bölüm 2 ---

    alt kademelerde bir güzel irlanda milli takımı forması giyiyordu. biraz palazlanıp, istikbal vaad edince gencoya ingilizler salça oldu. vaziyeti çakozlamakta geç kalan enayi irlanda a milli takım hocasından** kendisine potansiyel kaptanlık pazu bandı sözü verildi. hatta geç teknik adam, takımı o zamanlar 20'lik olan declan rice'ın üzerine kuracağını açıkladı. lakin %75 irlanda genetikli oyuncu* ingiliz milli takımını seçti. 500 küsur yıllık geçmişi olan irlanda - britanya krallığı tansiyonu düşünüldüğünde bu britanya'da pek olağan bir durum değildi. dolayısıyla oyuncu o vakitler ölüm tehditleri aldı falan filan. şu an için o günler geçti ve dedelerinin kemiklerini sızlatan atasız topçu* ingiliz a milli takımıyla 9 kere milli oldu bile.
    (bkz: irish republican army)

    premier ligde 2.5 yıllık as oyunculuk tecrübesi olan milli genconun (21) gördüğünüz gibi west ham united günleri sınırlı. geçen yaz (2019/20) manchester united'a yazılıyordu. bu yaz transfer sezonu (2020/21) ise sabah akşam chelsea'ye gideceğinin dedikodusu çıktı.

    nasıl çıkmasın? oyuncu zaten 7 yaşından 14 yaşına kadar chelsea altyapısında yetişmiş bir isim*, çocukluktan chelsea taraftarı yani. geçen ay (2020/08) mykonos'ta chelsea efsanesi didier drogba'yla çekildiği fotoğrafı instagrama koydu. 15 gün geçmedi başka bir chelsea efsanesi (bkz: john terry/@ceyar i kim vurdu)'yle çekildiği fotosunu paylaştı. anlayacağınız bu pandemi yaz transfer sezonu (2020/21) chelsea'ye gitmek için kıçını yırttı da muradına eremedi.

    ingiltere'de transfer döneminin kapanmasına 3 küsur hafta var ama chelsea'nin bu sene hayvani bir transfer bütçesi harcadığını düşündüğümüzde olmaz o iş*. zaten süper yıldız (bkz: leroy sane/@ceyar i kim vurdu)'nin 45m € ettiği şu pandemi ekonomik krizinde bile akıl almaz (90m €) rakamlar yazılıyor bonservisine. anlayacağınız bir sezon daha west ham united'da tiftiklenip, seneye (2021/22) büyüklere uzayacak. declan rice her ne kadar chelsea'yi düşlese de benim tahminim, ingiliz milli oyunculara ederinden fazlasını vermeye dünden razı olan manchester united'a transfer yapabileceği yönünde.
    (bkz: harry mcguire/@ceyar i kim vurdu)

    ---------------bonus---------------
    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: west ham united/@ceyar i kim vurdu)
    ---------------bonus---------------
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap