2 entry daha
  • (bkz: aaron christopher ramsdale/@ceyar i kim vurdu)

    premier lig takımı sheffield united'a transfer olan 1998 (22) ingiltere doğumlu genç kaleci.

    --- aaron christopher ramsdale bölüm 2 ---

    yetenekli teknik adam chris wilder, yılların alt lig kulübü sheffield united'a 3 senede 2 kademe atlattı. böylece sheffield united geçtiğimiz pandemi sezonu (2019/20) 13 yıl sonra premier lige geri döndü ve sürpriz bir şekilde ligi 9. bitirdi. hem de bu beklenmedik başarıyı çoğunluğu premier lig tecrübesi olmayan oyunculardan oluşan kadrosuyla elde etti.

    o üst lig tecrübesiz oyunculardan biri de 22'lik (bkz: dean henderson/@ceyar i kim vurdu)'dı. genç kaleci takımının üst lige çıkmasına da, üst ligde 9. olmasına da müthiş katkı yapmıştı. 2 yıllık kiralık süresi bitince kaleciyi manchester united'dan temelli almak istediler ama ole gunnar solskjaer genç kaleciyi salmadı*.

    hal böyle olunca sheffield united kadrosunun mimarı chris wilder'dan başka bir potansiyelli transfer hamlesi geldi. 2019/20 pandemi sezonunda premier ligde düzenli forma giyen ligin en genç 2. kalecisini (22) kaybedince, premier ligde düzenli forma giyen ligin en genç kalecisini (aaron christopher ramsdale - yaş 21) transfer ettiler!

    ingiltere u21 milli takımı kalesini koruyan potansiyelli bir ismi ekonomik kriz fiyatına (20.5m €) kadroya katmak, sheffield united adına güzel transfer oldu. dean henderson'ı 2 senede ingiltere milli takımında 2. kaleciliğe evrilten bir kulübe geldiği için aaron christopher ramsdale adına da mantıklı bir transfer. bu denklemde tek kaybeden, küme düşünce ekonomik krizde oyuncusunu ucuza kaptıran (bkz: afc bournmouth/@ceyar i kim vurdu) oldu. onlarda hawk eye teknolojisinin kurbanı olup haksız yere küme düşmüştü*. yağmalanan takımlarıyla umarım seneye premier lige geri dönerler a dostlar.

    ---------------bonus---------------
    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: sheffield united/@ceyar i kim vurdu)
    ---------------bonus---------------
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap