• tam adiyla giovane elber de souza, hatta bazilarina gore giovanni elber de souza; herseyden once bembeyaz inci gibi disleriyle sahada parlayan bir futbolcudur. bir sakatlik yuzunden futbolu erken birakirsa rahatlikla dis macunu reklamlarinda oynayip milyon dolarlar kazanabilir.

    grasshoppers zurich'te parladiktan sonra 94-95 sezonunda vfb stuttgart'a transfer olan giovane elber; almanya liginin tozunu atinca solugu bayern munich'te almis, franz beckenbauer'e o gunden bu yana her sezon uygun bir partner aratmistir. carsten jancker ve hatta berkant goktan'li denemeler roque santa cruz sayesinde mutlu sonla biter mi? bilemiyorum, zaten bununla ilgilenmiyorum.

    hatirlatmak istedigim son ayrinti, 1994'te ali sen'in "uc tane forvet kesfettim, birini alirsam feneri sampiyon yaparim"* dedigi uc strikerdan birisinin elber olusudur. diger ikisi ise sonny anderson ve george weah'tir. saniyorum bu uc golcuden birisini alsaydi, ali sen fenerbahce'yi gercekten de hem sampiyon hem de zengin yapabilirdi; ucu de ilerleyen yillarda cok parladilar.

    son olarak, bir sehir efsanesi icin, lutfen (bkz: ali sen cm oynuyormus). -aman hemen bakmayin, henuz yazmadim, sonra kazayla ukte olur da harcarlar bu ciddi konuyu.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap