4 entry daha
  • sampiyonluk aksami yasanan rezilligin detaylarinin ortaya cikmasiyla birlikte; olayi baslatmadigi, efendi efendi takimin yanina inmeye calistigi netlesen baskan.

    bugun basina servis edilen su video'da gorunen o ki; bir sekilde parkeye inmesine izin verilmedigi gibi, fiziki temasta da bulunulmus. iki kere siddetli itildikten sonra, kendisi de artik guvenlikcinin ustune yurumus. bir kez de o itmistir. eger kyle lowry gelip almasa olaylar daha da cirkinlesebilirmis.

    enteresan olan ise; basroldeki sahis savunmasini yaparken ciddi manada yaralandigini belirtmis. gecen ifade su sekilde;

    "injury to his head, body, health, strength, nervous system and person, all of which caused and continue to cause great mental, physical, emotional and psychological pain and suffering."

    yuh be birader. sanirsin 2.dunya savasi'ndan sonra evine donen amerikan askeri.

    baskan da bu komediyi, mahkemeye gonderdigi yazida* soyle dillendirmis. "perpetuating a fraud by falsely claiming he was injured."

    bu arada ne kadar surecegi belli olmayan bu davada, baskanin yaninda duracak olan ekip de belli oldu. nba, raptors ve maple leaf sports. simdi arkani yasladigin o uniforman, gelsin seni kurtarsin guvenlikci kardes.

    dava gunu, tum raptors taraftarini mahkeme onunde toplanmaya davet ediyorum. fakat, malesef repartuarimiz pek bir dar. elimizde topu topu iki beste var. diiifens siksiksik diiifeeens ve let's gooo raptors sik sik siksiksik. malzeme bu. artik kapi onunde bir seyler uretmeye calisacagiz.

    duzeltme: imla.
hesabın var mı? giriş yap