• 1 kasım'da almanya'da münih'te yapılacak ödül töreni / şov.

    bu sene türkiye'den 5 adayla katılacağız. yeni açılan "new sounds of europe" kategorisine her ülkeden 5 aday giriyor.. en çok oy alanlar finalist oluyor ve gecede ödül alıyor.
    portecho, bedük, suitcase, yakup ve dandadadan bu kategoride aday adayları..

    29 ağustos 2007 itibariyle mtv türkiye ekranlarında de yer alacak ilk tanıtımlar ile oylama başlayacak. bu gruplar 5 eylül çarşamba akşamı balans/tonique’te mtv türkiye’nin gerçekleştireceği bir organizasyonla sahne alacak ve tekrar performanslarını sergileyecekler. 24 eylül’de ilk oylama sonuçlarıyla türkiye’nin birincisi belli olacak. birinci olan grup, diğer 17 mtv ülkesinin birincileriyle yarışmaya hak kazanacak. bu 18 mtv ülkesi arasında yapılacak ikinci tur oylamayla ilk üç belirlenecek ve 1 kasım’da yapılacak mtv avrupa müzik ödülleri'nde bu üç aday arasından kazanan ödülün sahibi olacak.

    öte yandan bir de türkiye ödülü olacak

    nil karaibrahimgil, teoman, kenan doğulu, ceza ve sertab erener de bu kategoride aday. bu ödülü de mtv türkiye sitesindeki oylarla belirleyecekler. muhtemelen seremonisi diğer mtv avrupa ödülleri gibi asıl şovdan birkaç saat önce olacak.

    her şey iyi süper de hande yener yok, komik olmuş. teoman ne yaptı da bu listede onu anlamadım.. (şov için mekanını ayarlamak dışında tabi) her şekilde bu sene eğlenceli geçecek orası kesin..
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap