• toplum tarafından itilip kakılmış, fakirlikle ve yalnızlıkla boğuşan bireylerin röportajını yapıp hayat hikayelerini hayatlarında ilk kez ifade etmelerine olanak sağlayan youtube kanalı.

    kanalda transeksüel seks işçisinden tecavüzcüsüne, hapishane celladından metamfetamin bağımlısına kadar insanlardan oluşan, geniş bir röportaj kataloğu mevcut. kanalın odak noktası bu insanların yargılanmadan, hayat hikayelerini en saf biçimde anlatıp toplumun empatisini kazanmalarına ve seslerini duyurmalarına odaklı. bu kanal amerika'nın itilmiş insanlarına odaklı olsa da bu insanlar dünya'nın her yerinde var ve onları görmezden gelmek varlıklarını ve çektikleri acıyı yok etmiyor. her toplumun çok derinine işlemiş bir sorunla videolar dolayısıyla da olsa yüz yüze gelip bu yarayı iyileştirmek için harekete geçmemiz gelecek kuşakların sağlığı açısından çok önemli.

    ben bu kanalın konseptini çok beğendim. giriş videosunu bu linkten izleyebilirsiniz, eğer merak ediyorsanız kanalın genel içeriğine bir göz atmanızı da tavsiye ederim.

    soft white underbelly introduction video
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap