3 entry daha
  • bazı gerizekalılar kulübün batmanın eşiğinde olduğunu ne zaman anlayabilecek acaba merak ediyorum.

    sizin gibi gerizekalıları mutlu etmek için pepe'lere 5 milyonlar, ruiz'lere 2 milyonlar verildi yıllarca. şimdi sike sike welintonlara bir süre katlanacağız. istesek de istemesek de. kulübün tüm gelirleri temlik edilmiş, bankalar yapılandırmaya gitmiyor, bir de üstüne stat ve yayıncı gelirleri gitmiş. ne bekliyorsunuz gareth bale alıp beke koymamızı mı ?

    bu sene kapayın lan artık çenenizi. bari bu sene susun anasını satayım. adamlarda başkan bunları halledecek kafası var ama susmazlar. halletmeyecekse gelmesin değil mi ? aynen. fikret orman halletti mesela çok güzel. ahmet nur çebi de aynı şekilde halletsin. siz 2 sene daha masturbasyon yapın. sonraki başkanlık seçimlerinde iflas masasından aday seçersiniz.

    ayrıca eğer yazıldığı gibi bu futbolcuları sergen yalçın istediyse, elimizdeki şartlarda optimum faydayı sağlayacak adamları istediğine dair inancım tam. sergen istediyse bir bildiği vardır kardeşim, sergen'in futbol ve futbolcularla ilgili değerlendirme ve ön görülerinden şüphe duyan su topu takip etsin, nokta.
438 entry daha
hesabın var mı? giriş yap