1 entry daha
  • axl'in coook eski gunlerden, indiana lafayette'den arkadasi. gercek ismi jeffrey isabelle'dir. zamaninda axl'dan bile daha kavgaci bir kisilige sahipken, sonradan gruptaki lise mezunu tek eleman olmasi ilginc bir tezat.

    izzy direkt olarak grubu toparlayan elemandi, one cikmak gibi bir kaygisi yoktu. sarkilarda daha cok diger elemanlarin hatalarini duzeltmekle ilgilenir, sarki yazar ve bos zamanlarinin cogunu da sex'e ayirirdi. ucakta mutfaga iseme hadisesi rivayete gore baska bir yolcunun gotlugunden kaynaklanmakla beraber, vince neil'le birbirlerine girmelerinin sebebi ise hakkaten izzy'nin o olgunlasmamis donemindeki tavirlaridir. ayrilisi ise grubu dinamitleyen etkenlerden en onde geleni bence. grupta istediginiz kadar axl olsun, slash olsun, bu adam olmayinca birseylerin mayasi tutmaz.

    1991'de konserlere tur otobusu yerine kendi arabasiyla gitmeye baslamasi zaten bariz ayrilma isaretleriydi. don't cry'in klibindeki where is izzy pankarti da muhtemelen axl'in buna sitemi olarak degerlendirilebilir. 93'deki -iclerinde istanbul'un da bulundugu- birkac konser icin gruba geri donmesi daha cok maddi ve gezme tozma amaclidir. axl izzy'i arar, bak gilby sakatlandi, birkac konser icin bize katilir misin der, izzy hangi konserler oldugunu sorar, axl avrupa'da birkac sehir sayinca izzy "tamam, oralara daha once hic gitmemistim zaten" der...

    ancak 2003'un son gunlerinde katildigi bir velvet revolver konserinde eski husumetlerin giderilmis gibi oldugunu gorduk, bu cok sevindirici bir gelisme biz gunnerlar acisindan.

    bu aralar steven adler'la calistigina dair duyumlar da almis bulunuyoruz.

    ve mutlaka (bkz: spaghetti incident/6)
48 entry daha
hesabın var mı? giriş yap