4 entry daha
  • sözleriyle söylenen kişiyi delirtebilecek*** şarkı. gelin beraber inceleyelim:
    "you're licking your lips and blowing kisses my way but that don't mean i'm gonna give it away" yağız delikanlı belli ki kızımızı tavlamayı başarmıştır. fakat burada önemli olan soru kızımızın neyi vermeye hazır olmadığıdır.
    "my body's saying let's go but my heart is saying no" bu bana daha çok zaten birini sevmekte olan fakat bir şekilde** o anda aklını başından almış yağız delikanlıyla bir münasebete girme ihtimalini gözden geçirmekte olan birini çağrıştırıyor. çünkü belli ki hormonlarının da etkisiyle çeşitli aktiviteleri düşünüyor kızımız. fakat kalbi "eee aşık olduğun çocuk?" gibi* sorular soruyor.
    "if you wanna be with me, baby, there's a price you pay. i'm a genie in a bottle, you gotta rub me the right way." burada kızımızın kendini ne kadar değersiz gördüğünü görüyoruz sanırım. bir bedelden bahsediyor ama ovalama* işlemini bir türlü bedel olarak algılayamıyor bu deli gönül. insan zevk bile alabilir ovmaktan*.
    "if you wanna be with me, i can make your wish come true." eh yani, bu size özel bir durum değil cin* hanım kızımız.
    "one more dance and then we're good to go; waiting for someone who needs me." hani aranmak deriz ya aramızda; işte bu, o oluyor. kızımız resmen aranmakta. bir dans sonra olayların gelişmesine hazır olsa iyi olur yağız delikanlımız.
    "my heart is beating at the speed of light, but that don't mean it's gotta be tonight" işte günümüz kızlarının belki de sıklıkla yaşadığı bir şey. hormonlarının da etkisiyle vücudu deliye dönmüş ve kalbi pır pır atmakta. fakat o da nesi? sanırım hanım kızımız kalbinin sesini de dinliyor biraz ve yağız delikanlımıza ayarı veriyor; "valla bu gece olmayabilir". ama hiç olmayacak da demediğini fark etse iyi olur. zira kız meyilli*. (bkz: my body's saying let's go) , (bkz: come, come, come and let me out) ve hatta resmen i'll be with you dediği kısım olan; (bkz: come and set me free, baby, and i'll be with you).

    sözlerime nokta koymadan bir de klibe değinmek istiyorum. bir kere christina ablamızın henüz gençlik günleri ve kendisi o sırada halen taş gibi gözükmekte. bir an şu andaki halini unutup o haline konsantre olalım. şimdi bu haliyle şarkı sözleri gereği aranan bir kızı canlandırması icap ediyor. buraya kadar bir sorun yok ve hatta gayet de güzel canlandırıyor*. fakat o arabadaki genç beni deli ediyor sevgili sözlük. başka adam mı bulamadınız anlamıyorum ki... christina arabanın üstüne ışınlanıp beyimiz için dans ederken bu elemanın yaptığı bir hareket var ki anlam aramayı artık bıraktım. peki ya sonrası? sorarım sana sözlük, ya sonrası! eleman geliyor, konuşmadan etmeden şapadanak öpüyor christina'yı. yahu tamam bu kız aranıyor anlıyorum da bir konuş bari be adam.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap