29 entry daha
  • -ikinci izleyişimden sonra gelen edit: müzik orijinal score'un yeniden yorumu... ilk seferinde neremle dinledim bilmiyorum... grafikler konusunda tuttuğum saf hala aynı gibi... ulan böyle yanar döner insan olur mu? world 4-1'deki döne döne saldıran skeleton'lar gibiyim!
    -5'ten sonra gelen edit: teaser'da görülüyor o skeleton'lar, yemin ediyorum kötü gözüküyor, modelleri beğenmedim! orijinal hiçbir asset kullanmayacaklar belli.... ulan tam bir re-envision dedikleri iş bu... da sen kimse eeeey bluepoin!? -şaka şaka... launch game olursa alır oynarız, el mahkum.

    _____________________

    çok kötü bir sanat tasarımı ile remake'i yapılan oyun, en azından görünen buydu.

    demon's souls, bir dark fantasy ve from software'in zamanındaki grafik teknolojisi ile olabildiğince pis, kirli, tozlu, karanlık bir ortama sahip yapılmaya çalışılmıştı. böyle çafçaflı ve stilize değil!

    muhtemelen shadow of the colossus'un grafik motorunda geliştirmişler oyunu ve orijinaliyle tonal bir fark yaratmış bu durum. maalesef vermesi gereken atmosferden çok uzak. eğer dark souls 3 ya da bloodborne ile kıyaslarsanız ne demek istediğm daha iyi ortaya çıkacaktır.

    bu da sony'nin ikinci ayıbı oluyor demon's souls'a... ilkinde beğenmeyip dağıtımını üstlenmemişlerdi, şimdi de orijinalinden kopuk bir yeniden yapımını finanse ediyorlar.

    çok yazık, çok yazık.

    bir başyapıtı, pek çok insan böylesi kalitesiz bir versiyonundan deneyimleyecek, ne yazık.

    ayrıca müzikler? sanki orijinal müzikleri kullanmayacaklar gibi? demon's souls'da efsanevi sountrack'ler vardır, en azından gösterdikleri teaser'a ruh verebilecek küçük bir müzik parçası kullanabilirlerdi... büyük bir fiyasko geliyor gibi.

    eğer fan'lar da benim gibi düşünürse sony'ye sağlam bir backlash gelecek.

    yazık etmeyin şu oyunu! bazı şeylere dokunmamak en iyisi.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap