2 entry daha
  • yaklaşık 1,5 yıldır severek kullandığım kulaklık modelidir. son olarak kulaklığın dış silikonunu kaybettiğim için kendilerine mail attım ve 2 gün içinde adresime gönderim yaptılar.

    bugüne kadar urbanears’ tan sennheiser’ a kadar birçok marka kulaklık denemiş olan benim için aralarında en iyisi bu kulaklık olmuştur. normalde müzikleri hep son seste dinlemeye alışkındım ama bana bu alışkanlığımı da kaybettirdi çünkü son seste dinlemek için duyu kaybı gerekiyor. basslar kusursuz, enstrümantal müzik hakeza aynı.
    dinlediğim müziklerden örnek vermek gerekirse; lost frequencies de dinliyorum, avenged sevenfold da. beethoven ve bach da dinliyorum g eazy de. yani bm gibi playliste sahibim. bu kulaklık tüm müzik türlerinde benden tam not alıyor.

    uzun araştırmalarım sonucu keşfetmiştim kendilerini. öyle ki sennheiser marka kulaklığım yalnızca 7-8 ay dayanmıştı ve alternatiflere yönelmiştim. şimdi bakınca iyi ki bu kulaklıkta karar kılmışım diyorum. muadilleri binlerce liraya satılmakta iken uygun fiyatlara erişebiliyoruz. belki benim gibi araştırmayı sevip bu marka hakkında internette yeterince veri bulamayanlar vardır diye işbu entry ile deneyimlerimi paylaşmak istedim.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap