7 entry daha
  • gran turismo sport oyununda 2017 yılı premiere edition modeli aşağıdaki açıklama ile yer alan otomobil.

    görsel

    renault, 2017 cenevre uluslararası otomobil fuarı'nda dünyaya yeni nesil alpine a110 üretim modelini tanıttı. renault, alpine markasını bu amaç için özel olarak geri getirmiş, bu üretim modelini yapmaya yönelik konseptler ve prototipler üretmiş ve geliştirmiştir.

    yeni a110, hafif ve güçlü bir alüminyum şasi üzerinde birinci nesil a110'a genişleyen ve en yeni aerodinamik teknolojilerini ekleyen bir alüminyum gövdeye sahip. ağırlık yaklaşık 1100 kg'dır ve yeni geliştirilen 1.8l sıralı 4 silindirli turboşarjlı motor orta gemisini monte eder. bu, getrag 7 hızlı çift kavramalı şanzıman ile birleştirilmiştir. motorun maksimum gücü 320 nm maksimum tork ile 248 bhp'dir. 4,5 saniyede 0 ila 100 km/s hızlanır ve 249 km/s maksimum hıza ulaşır. süspansiyon 4 tekerleğin tamamında çift salıncaktır.

    gösteride ortaya çıkan model, 1955 otomobil üretimiyle sınırlı olan première édition idi. mat siyah elmas kaplama ve hafif spor egzoz özel 18 inç alüminyum jant ile donatılmıştır. iç kısımda standart donanım olarak mat karbon fiber vurgular, alüminyum pedallar ve spor koltuklar bulunur.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap