4 entry daha
  • --- lost spoileri ---

    dharma initiative'in lost adasinda kurdugu ileti$im istasyonu. sayid, kate, rousseau ve locke tarafindan bulunmu$tur. blast door map'e gore kazazedeler tarafindan ke$fedilmeyen son istasyondu.

    locke ve sayid, the pearl'deki ara$tirmalarinda monitorlerden birindeki goruntude gozu bantli bir adamin kameraya dogru baktigini farkettiler. locke, eko'nun cenazesinde eko'nun asasinda "kafani kaldir ve kuzeye dogru bak" ve "john 3:05" yazilarini gorunce bunun bir yon bilgisi oldugunu du$undu ve ekibi kuzey 3:05 yonune gitmeye ikna etti. gercekten de bu yonde the flame'i ke$fettiler. bu istasyonda gozu bantli mikhail bakunin tarafindan saldiriya ugradilar ancak kendisini etkisiz hale getirmeyi ba$ardilar. sayid mikhail'in yalniz olmadigini farketti ve bodrumda yaptiklari ara$tirmada bea klugh'u da buldular.

    the flame'in en onemli ozelligi catisindaki uydu anteni'ydi. bu, istasyonun ileti$im icin kullanildigi tezini guclendiriyor. ayrica ce$itli direktiflerin girilebilecegi (pallet drop, sonar aktivasyonu, uydu aktivasyonu, anakara baglantisi vbg) bir bilgisayar bulunmaktaydi. bodrum katinda dharma initiative'e ait bir cok dokuman yer almaktaydi. ayrica bodrum katinda butun tavanin c4 patlayiciyla donatilmi$ oldugunu da farkettiler.

    flame istasyonu john locke'un bilgisayara 77 (istasyon saldiriya ugradi) kodunu girmesi neticesinde havaya uctu.

    --- lost spoileri ---
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap