12 entry daha
  • üst geçidinde bugün ( yanılmıyorsam ) öğleden sonra feci bir kazanın olduğu bakırköy ilçesine bağlı semt .. kazaya yapılan yol çalışmalarıyla yükselen asfaltın sebep olduğu belirtilmiş . asfalt yükselince bunu üst geçit uyarı levhasında belirtmemiş olan sayın yetkililerdir ya asıl bu kazaya sebep . tır şoförü yüksekliğin yeterli olduğunu görüp geçmeye çalışınca düşen konteynerin altında kalan , tırın hemen yanında trafikte seyir halinde olan araçtaki sürücü hayatını kaybetmiş .
    ne acı dimi ..

    pisi pisine ölüm işte bu ..
    tıpkı logar kapağını çalıp satanların sebep olduğu 5 yaşındaki minik kızın ölümü gibi pisi pisine..

    x kişisi ; çok iyi araç kullanıyor , pür dikkat , hiç hata yapmamış hep kurallara göre kullanmış , sıfır kazayla gelmiş bugüne ..
    fakat o da ne !
    yapılan çalışmalar nedeniyle yükselen asfaltın yükseklik değişikliğini değiştirme lüzumu görmemiş gerizekalı bir dünya insan yüzünden , yanında seyir halinde olan tırın üst geçide takılmasıyla tonlarca ağırlıktaki konteyner üzerine düşüyor o saniye ..
    ya da ..
    y kişisi ; gözünden sakındığı biricik yavrusuyla havayı güzel bulup gezmeye çıkıyor .. kızcağız sıkılıyor hep elele tutuşarak yürümekten . istiyorki tek başına özgürce yürüsün annesinin/babasının yanında .
    fakat o da ne !
    kızının en son çığlığını duyuyor ancak kendinin sığabileceği , logar kapağı çalıdığı için üzerinin bir karton parçasıyla örtüldüğü bir kuyunun içine düşerken .. feryat figan .. nice sonra lağım sularının arasında can veren yavruyu buluyorlar ..
    tek bir kelime dökülüyor cümle alemin dudaklarından bunca acıyı telafi edemeyecek hafiflikte : tedbirsizlik ..

    bu dikkatli x sürücü müydü tedbirsiz olan yoksa kızının elini 5 dakikalığına bırakmış olan y kişisi ( anne - baba mı ) mi?
    bazen düşünmüyor değilim , birilerinin hayır dualarıyla yaşıyoruz hakkaten ama bakalım o da nereye kadar ..
    tedbiri elden bırakmamak lazım diyor bir yarım , diğer yarımsa* yarına allah kerim..
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap