7 entry daha
  • şimdi kendisine basketboldan anlıyor demişim ama açmamışım, örnek vermemişim ne anlamı olmuş ki.. güdük kalmış orada tek başına.. hemen söyleyelim o zaman...

    öyle korkunç bir hakimiyeti var ki nba'in geneli ve takımlarının yapıları üzerine, biraz mübalağalı bir şekilde yaklaşmak gerekirse şu andaki 30 nba gm'inin en az yarısından daha iyi yapar genel menajerlik işini.. bütün takımların kadrolarının eksiğini, gediğini, fazlasını korkunç bir ayrıntıcılıkla beraber bilip herhangi iki takımın birbirlerine optimum fayda sağlayarak nasıl bir trade yapacaklarını yaklaşık 6-7 saniye gibi bir sürede saptama yeteneğine sahip bu insan.. bi korkuyorsunuz, "dur ulan noluyo.." diyorsunuz ister istemez tak diye söyleyince bir şeyleri..

    bütün bu nba hakimiyetinin üstüne bir de basketbolun tekniği üzerine var olan hayli iyi birikimi eklenince bırakın yeni neslin en iyi yazarı ve hatta geleceğin en iyi türk nba yazarı olmayı, daha bu genç yaşında zaten piyasanın en iyi 1-2 yazarından biri olduğunu rahatlıkla anlayabiliyorsunuz.. (nba türkiye'nin şubat sayısındaki allen iverson takası üzerine yazdığı yazıyı bir okuyun, ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız..)

    evet, türkiye'nin en iyi nba yazarlarından.. ve hatta o topluluğun da en başta gelen isimlerinden..
396 entry daha
hesabın var mı? giriş yap