aynı isimde "hades" başlığı da var
6 entry daha
  • bi oyun bu kadar mı içine çeker ya? rogue-like, rogue-lite tarzı oyunlarda en son isaac rebirth'de bu kadar oyunun büyüsüne kapılmıştım ki 600 saate yakın oynama sürem var kendisinde.

    ama bu oyun bambaşka bir şeymiş onu anladım, dead cells'i andırıyor ama onun 3d versiyonu ama daha taktiksel oynamak lazım. oyun affetmiyor (en azından başlarda) sonra kendini geliştirdikçe hem tahta liginden elmas ligine çıkmak gibi hem de bazı ufak tefer power-up'ları geliştirmek gibi ilerletiyorsun iyice.

    ve sonunda spoiler olacak:

    --- spoiler ---

    hades babaları gördü. styx'e 3 kez gittim. üçü de okçu olaraktı. iklinde revive hiç yoktu bende, aslında vardı ama elysium’da harcamıştım. (elysium ayrı bir felaket sanki uber elder ile kapışıyor gibiydim, uber elder daha kolay tabii) her neyse bizim iti geçemeden zaten 3. zindanda öldüm. cerberus’un ardındaki kapıda neler var bilmiyordum

    2. gittiğimde kapının ardını gördüm ama yine canlanma hakkım yoktu birini elsyium'daki savaşçılarda harcadım öbürünü elysium boss'ları ama babamı gördüm, ya eve geç ya da ben geçireyim seni dedi pelerinini bıraktı mızrağı çekti, başladı saldırmaya, nasıl dodge yapacağımı öğrenmeye çalışırken zaten sağlam hasarlar aldım, canı 50%'den az ama öldüremedim.

    3. gittiğimde her şeyim tam takımdı ve neler yapacağını da biliyordum + 3 tane revive vardı yani aşırı hazırlıklıydım ve köpeğimin trinket'ı üstümdeydi zaten o da son seviyedeydi canım onun yanında 300'e yakındı. neyse hazırlandım hiç ölmeden ilk phase'i atlattım dedim şimdi "babacım sal da gidem ben" sonra bu p*ç tekrar kalktı bir daha dövmeye çalıştı beni öldüm revive oldum baktım 179 canla başladım. hah şimdi senin belanı yedim oğlum ben diye bağırmaya başladım hooop bir daha devrildi. 3. phase için bile hazırdım ama git oğlum gidebilirsin falan dedi. sonra şey dedi ananı bulursan, söyle ona bizim cerberus iyi durumda sıkıntı falan yok dedi tamam eyw dedim o gitti sonra ben. oyun bitti sonra boom öldüm... (hikayenin bir parçasıymış) sövecektim valla
    --- spoiler ---

    tanım: 10 aralık 2019 yılında çıkış yapan rogue-lite bir arpg tadında oyun. daha önceleri epic'e özeldi sonra steam'e geldi. gelirken de sağlam geldi oyun 32tl + pyre hediyeli bir şekilde geldi. kısmet bu aylarda başlamakmış. 10 nisanda başladım 15-20 kez oynayıp bitirdim. gayet keyifli oyun erken erişim ama gayet sarıyor 1 saatlik bir macera oyun değer de fiyatına.
172 entry daha
hesabın var mı? giriş yap