1 entry daha
  • hep bildigim hep duydugum ama biraz anlamsiz biraz da eski moda* geldigi icin onemsemedigim bir deyime siginiyorum yine gordugum berbatliga bir anlam verebilmek icin..

    senelerdir tanidiginiz, cok sevdiginiz, cok deger verdiginiz, ugruna neler neler yapmadiginiz birinin size saglam bir kotuluk yapmasiyla olaylari kabul edebilmek icin hayatin adil olmadigini tekrarlamak yetmiyor bazen.. bir insandan yola cikip herkesi kotulemek gerekiyor, insanin dogasina beddualar etmek geliyor icinizden.. genellemelerin yanlis oldugunu bile bile dunyadan cikis biletinizi isteyesiniz geliyor.. bu laf da oyle bir anda aklima dusuverdi iste.. kucuklukten bilincaltima yerlesmis bu deyis birden gelip bir numarali kurtaricim, bir numarali anlam kaynagim oluverdi.. hicbirseyi degistiremese de geldi oturdu yanima, basimi oksayarak uzulmememi soyledi.. yardim etti iste be..

    uzun lafin kisasi, biri size bir sebep bile olmadan, sirf cani istedigi icin bir kotuluk yaptiginda icinize oturan kocaman kayayi anlamlandırmaya yarayan soz obegidir bu.. kayayi yok etmek icin ise zaman her seyin ilacidir deyisine bakmak gerekli - yalan olma ihtimali yuksek olsa da..
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap