9 entry daha
  • dikkat: +18 içerik. endişe ve/veya depresyon sorunu olanların, çeşitli hassasiyeti bulunanların okumamalarını rica ederim.

    --- spoiler ---

    avrupa klinik mikrobiyoloji ve bulaşıcı hastalıklar derneği üyesi dr. eslid petersen'a göre bütün dünyaya bulaşması bekleniliyormuş.

    "şu anda aslında doğru şeyler yapılıyor. çinliler olağanüstü işler başarıyorlar. hastalığı izole etmeyi başardılar. bu sayede hastalığın yayılma hızı yavaşlayacak ama yayılma durmayacak. dolayısıyla bu virüs eninde sonunda tüm ülkelere yayılacak."
    --- spoiler ---

    allah hakkımızda hayırlısını versin.

    ek.1: annanemi yakın zamanda kaybettim (allah rahmet eylesin). yaklaşık 1 yıllık hastane koşuşturmacasından sonra artık baktığım fotoğrafları, izlediğim videoları süzüyorum çünkü üzücü/sarsıcı video izlemeye tahammülüm yok. benim durumuma yakın kişilerin seçme şansı olması için, paylaştığım içeriğe +18 ve depresyon uyarıları koyuyorum. ben bunu dini ve ahlaki sorumluluğumu azaltmak için yapıyorum. birileri "ilgi çekmek için" demiş. evet entry'nin amacı ilgi çekmek. hepimiz birileri okusun diye yazıyoruz bunları ama uyarılarımın amacının insani olduğunu ispat etmeye mecbur değilim. ben kendime göre doğru olanı yapayımda, isteyen istediğini düşünebilir.
15125 entry daha
hesabın var mı? giriş yap