34 entry daha
  • tarkan’ın tartışmasız karşılaştığı en güçlü savaşçı. yanılmıyorsam dünyanın sahibi olma derdindeydi. amacının meşru olmamasının nedeni atilla gibi bir ülke ya da hanedan sahibi olmaması mıdır bilmem ama mars’ın kılıcının kanımca gerçek sahibidir. tarkan’dan zekidir.

    tarkan’a ayı postuna ok attırmış sevdiğini kendi elleriyle öldürtmüş sonra da “benim ok atmama gerek kalmadı” lafına inanan rakibini zeka alanında yendiği yetmiyormuş gibi önce öğrencileri ile tarkan’ın adamları olan güdük necmileri halledip sonrasında kendi bizzat tarkan’ı darmadağın etmiştir. tarkan kendisinden öyle bir dayak yemiştir ki kamışla çorba içer hale gelmiş olup sıcak minerallerin içine falan girerek düzeltebilmiştir. ekstra ekstra eğitimler görüp yeni silahlar edinerek tekrar karşısına çıkmış, rakibini zamanında kendisini öldüresiye dövdüğü gibi dövemeyip, kılıçla öldürmüştür. her iki dövüşü de ele alın, öldürme kısmını saymazsanız tarkan wang yu dan yediği dayağın yarısını atamamıştır.

    esasen tarkan serisini her zaman kara murattan falan iyi bulmama rağmen wang yu, türk sinemasında bire birde en güçlü kötü karakterdir.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap