8 entry daha
  • kitap, zararlı ebeveyn tutumlarını inanılmaz yalın bir dille, vakalarla örneklendirerek açıklıyor. bu minvalde herhangi bir ön yargınız oluşmasın, sadece alana hakim olanların, ebeveynlerin yahut ebeveyn adaylarının değil, herkesin okuyabileceği ve herkesin okuması gereken bir kitap.

    aile kutsallığının nasıl bir tabuya dönüşebildiği, mezarda dahi olsalar zararlı anne baba tutumlarının bir yetişkinin hayatını nasıl şekillendirdiği ve bunun yarattığı korkunç tabloya bizzat şahit olmamıza vesile oluyor susan forward. bununla birlikte, ailemiz hususunda kendimize bir ayna tutmamızı ve kabullenmekte güçlük çektiğimiz yıkıcı davranışların/yaşantıların da farkına varmamızı sağlıyor.

    kitap, toksik ebeveyn tutumlarını tanıtması dışında, geçmişi onarmak ve geleceğimizi kazanmak adına atacağımız adımları da aynı yalın ve açıklayıcı üslupla öğretiyor bizlere. bilhassa ülkemizde aile kavramına gösterilen hassasiyet ve bu kavramın yıkıcı sonuçları göz önüne alındığında, her bireyin muhakkak okuması gereken kitaplardan biri olduğunu düşünüyorum.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap