5 entry daha
  • netflix yapımı, vasat ötesi belgesel dizi ve aklama çalışması.

    tarihte görüp görebileceğiniz en vasıfsız, sümsük, işe yaramaz kraliyet üyesi olan prens charles büyük bir çabayla övülmeye, aklanmaya ve meşrulaştırılmaya çalışılıyor.

    aksi gibi babası prens philip hayatımda gördüğüm en özgüvenli ve cool adam. girdiği ailenin içinde boğulmayıp kendini varedebilmiş ve bence eşinin ardında kalmamış istisnai bir insan.

    enteresan olan oğlunu asla kendine benzetememiş olması. burada kendisine asla kızmıyorum çünkü çocuğun kumaşı belli. ikisiyle ilgili izlediğimde beni en çok etkileyen sahne the crown daki uçak sahnesiydi. ilgili sahne için lütfen bakınız. bazen ebeveynler gerçekten çocuklarını eğip bükemiyorlar. tanrı her şeyin farkında olmalı ki kendisi taht yüzü göremedi ve görecek gibi de görünmüyor. sümsüklüğünün laneti bu olmalı charles.

    charles'ı sevmiyorum ama sanıyor musunuzki diana'yı seviyorum? asla.

    hayatında ne yaşamış olursa olsun, en küçük bir engeli bile aşmaktan aciz, zayıf karakterli birinin nesi sevilebilir ve halk kahramanı ilan edilebilir ki? kraliyet ailesine girmek her ingiliz kızının hayali olabilir ama tacın altında ezilecek kadar özgüvensiz olmamalı. daha kameralara bile bakamayan masum kızımız sözde kraliyete meydan okuyacak konuma geliyor? komik. duygularını kontrol edemeyen biri iki kere afrikaya gitti diye, hasta çocuklarla fotoğraf çekindi diye neyin siyasetinde aktif rol alabilir pardon?

    8. edward aslında kraliyet ailesindeki en sevdiğim karakter olabilir. tabii bu hikayedeki asıl gerzek kendisi.

    çok güzel yüz hatları, tanrısal bir duruş ve kesinlikle halkı etkileyebilen, insanlarda iz bırakabilen bir karakter neden ve ne için her şeyini bırakıp gidebilir aklım almıyor dostlar. bu adam harcandı, kendini harcadı. belki gitmeseydi kraliyet ailesinin kaderi bambaşka olabilirdi.

    çok yanlı bu yayın aslında insanlara eğer görebilirlerse büyük bir ders veriyor. duygularınız, hisleriniz ve zayıf yanlarınız sizi uçuruma sürükleyebilir. her şeyinizi kaybedebilirsiniz zayıfsanız. zayıf insanlar her şey gümüş tepsiyle sunulsa bile kaybetmeye mahkumdur. bu hayatta sizi varedecek tek şey akıldır. akıl. bu olayları magazinin çok daha ötesi olarak yorumlayın. bir insanın kaderinin seyrini verdiği kararlar nasıl etkiler, bunu düşünerek yorumlayın.

    bu ailenin son sazanı (bkz: prens harry)

    onun için en güzel yorumu ise kader yapacak ve hepimiz göreceğiz.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap