1 entry daha
  • (bkz: aaron christopher ramsdale/@ceyar i kim vurdu)

    premier lig takımı afc bournemouth forması giyen 1998 (21) ingiltere doğumlu genç kaleci.

    (bkz: dean henderson/@ceyar i kim vurdu)'ın ardında ingiltere'de yaş kuşağının en iyi 2. ismi, milli takımının yedek geleceği*.

    zamanının 1. lig (3. kademe) ekibi sheffield united altyapısında yetişti. a takımda liglerde hiç maça çıkmadan 0.94m € gibi bir osuruk parasına (2016/17 - yaş 18) afc bournemouth altyapısına geçti.

    - 19'unda ingiltere 2. liginde (2017/18 - chesterfield fc),
    - 20'sinde ingiltere 1. liginde (2018/19 - wimbledon fc) maç tecrübesi kazandı.
    - 21'inde ise (2019/20) afc bournemouth'ta a takımda tutuldu. üstüne üstlük premier ligde eldivenleri veteran (bkz: artur boruc/@ceyar i kim vurdu) ve (bkz: asmir begovic/@ceyar i kim vurdu) ikilisinden kaptı. bu sezon premier lig ve şampiyonşip ligi totalinde as oyuncu olarak forma giyen en genç kaleci olma (2019/20 - yaş 21) ünvanını taşıyor.

    genç râmizdeyil bir yandan da ingiltere u21 milli takim kalesini koruyor, kişisel başarı olarak bakıldığında harika işler başarıyor, eldivenlerinin altındaki tırnakları ise sabırla uzuyordu. bense 'insanlar nasıl hayatlar yaşıyor, bravo doğrusu' diye düşüneyazıyor, bir yandan da başarılarının devamını diliyordum. vücudum bu kahpe sistem içine zincirlenmiş, ruhum ise rüzgarda savrula savrula uçurtmaya dönmüş tahmin edilemez bir kaos içinde hava akımından hava akımına kendine kaptıran bir çöp poşetiymişçesine metafiziksel bir şekilde girdisini terk ediyor, belirsiz bir geleceğe doğru yol alıyordum.

    ---------- bonus ----------
    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: afc bournemouth/@ceyar i kim vurdu)
    ---------- bonus ----------
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap